Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 6061BC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 6061BC.

In postcodegebied 6061BC zoek ik een:

  Woensdag 14 september 2016

  PPMtegels
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming PPMtegels is gevestigd op Irenelaan 3 te POSTERHOLT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Roerdalen » Posterholt » Posterholt » 6061BC

  Donderdag 1 januari 2015

  RS Marketing & Promotion
  Opgericht in oktober 2014

  De onderneming RS Marketing & Promotion is gevestigd op Irenelaan 8b te POSTERHOLT en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Roerdalen » Posterholt » Posterholt » 6061BC
  't Snackpunt
  Opgericht in april 2013

  De onderneming 't Snackpunt is gevestigd op Irenelaan 21 te Posterholt en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

  Roerdalen » Posterholt » Posterholt » 6061BC
  Peter van der Vorst Kunststof Ramen en Rolluiken
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Peter van der Vorst Kunststof Ramen en Rolluiken is gevestigd op Irenelaan 14 te Posterholt en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

  Roerdalen » Posterholt » Posterholt » 6061BC
  V.O.F. Bakkerij Huub Stals
  Opgericht in maart 2013

  De vennootschap onder firma V.O.F. Bakkerij Huub Stals is gevestigd op Irenelaan 18 te Posterholt en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

  Roerdalen » Posterholt » Posterholt » 6061BC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Posterholt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?