Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 6092NM

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 6092NM.

In postcodegebied 6092NM zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Blue Duck Interactive
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming Blue Duck Interactive is gevestigd op Concordiastraat 36 te LEVEROY en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Nederweert » Leveroy » Leveroy » 6092NM
  Koenj
  Opgericht in februari 2015

  De onderneming Koenj is gevestigd op Concordiastraat 26 te LEVEROY en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Nederweert » Leveroy » Leveroy » 6092NM
  E.E.G. Technology International B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap E.E.G. Technology International B.V. is gevestigd op Concordiastraat 26 te Leveroy en is actief in de branche Groothandel in farmaceutische producten, medische instrumenten en orthopedische artikelen.

  Nederweert » Leveroy » Leveroy » 6092NM
  Hendon Verhuizingen & Transportdiensten
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Hendon Verhuizingen & Transportdiensten is gevestigd op Concordiastraat 32 te Leveroy en is actief in de branche Verhuisvervoer.

  Nederweert » Leveroy » Leveroy » 6092NM
  E.E.G. Technology B.V.
  Opgericht in maart 2013

  De besloten vennootschap E.E.G. Technology B.V. is gevestigd op Concordiastraat 26 te Leveroy en is actief in de branche Vervaardiging van bestralingsapparatuur en van elektromedische en elektrotherapeutische apparatuur.

  Nederweert » Leveroy » Leveroy » 6092NM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leveroy

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?