Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 7329DL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 7329DL.

In postcodegebied 7329DL zoek ik een:

  Dinsdag 8 januari 2019

  Harms & Bakx
  Opgericht in januari 2013

  De onderneming Online Verzekeringen is gevestigd op De Eglantier 404 te APELDOORN en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

  Apeldoorn » Zuidoost » Matengaarde » 7329DL

  Zaterdag 15 september 2018

  House of Tall B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap House of Tall B.V. is gevestigd op De Eglantier 409 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

  Apeldoorn » Zuidoost » Matengaarde » 7329DL

  Donderdag 1 januari 2015

  Bruna
  Opgericht in november 2013

  De besloten vennootschap Bruna "de Eglantier" B.V. is gevestigd op De Eglantier 422 te APELDOORN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Apeldoorn » Zuidoost » Matengaarde » 7329DL
  Kwaliteits-Stomerij De Pauw
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kwaliteits-Stomerij De Pauw is gevestigd op De Eglantier 410 te Apeldoorn en is actief in de branche Reinigen van kleding en textiel.

  Apeldoorn » Zuidoost » Matengaarde » 7329DL
  J.L. Diependaal
  Opgericht in april 2013

  De onderneming J.L. Diependaal is gevestigd op De Eglantier 421- 424 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

  Apeldoorn » Zuidoost » Matengaarde » 7329DL
  Vakman De Bruin
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Vakman De Bruin is gevestigd op De Eglantier 412 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in doe-het-zelfartikelen.

  Apeldoorn » Zuidoost » Matengaarde » 7329DL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Matengaarde

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?