Bedrijven in postcodegebied 8071SE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8071SE.

Filter Filter

Woensdag 23 februari 2022

vanKAET B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap vanKAET B.V. is gevestigd op Pascalweg 17 te Nunspeet en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair.

&moss B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap &moss B.V. is gevestigd op Pascalweg 17 te Nunspeet en is actief in de branche Winkels in meubels.

Donderdag 9 juli 2020

Ontwikkel Combinatie Karveel B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Ontwikkel Combinatie Karveel B.V. is gevestigd op Pascalweg 11b te Nunspeet en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Maandag 30 december 2019

Royal Design
Opgericht in September 2004

De vennootschap onder firma Royal Design is gevestigd op Pascalweg 17 te Nunspeet en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair.

Donderdag 1 januari 2015

Kliksafe B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Kliksafe B.V. is gevestigd op Pascalweg 17 te Nunspeet en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Mega Tapijt
Opgericht in April 2013

De onderneming Mega Tapijt is gevestigd op Pascalweg 8 te Nunspeet en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

Stichting Verantwoord Mediagebruik
Opgericht in April 2013

De onderneming Stichting Verantwoord Mediagebruik is gevestigd op Pascalweg 17 te Nunspeet en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

Store Nico Nunspeet
Opgericht in Maart 2015

De onderneming Store Nico Nunspeet is gevestigd op Pascalweg 16 te NUNSPEET en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

Auto Garant Nunspeet
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto Garant Nunspeet is gevestigd op Pascalweg 19 te Nunspeet en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Schilders- en Glaszettersbedrijf Vos
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Schilders- en Glaszettersbedrijf Vos is gevestigd op Pascalweg 12 te Nunspeet en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Klompenburg Bouw B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Klompenburg Bouw B.V. is gevestigd op Pascalweg 11b te Nunspeet en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Installatiebedrijf Van Veldhuizen Nunspeet
Opgericht in April 2013

De onderneming Installatiebedrijf Van Veldhuizen Nunspeet is gevestigd op Pascalweg 15 te Nunspeet en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Renselaar Koeltechniek B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Renselaar Koeltechniek B.V. is gevestigd op Pascalweg 14 te Nunspeet en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Tango Nunspeet
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Tango Nunspeet is gevestigd op Pascalweg 11C te Nunspeet en is actief in de branche Benzinestations.

Konutherm B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Konutherm B.V. is gevestigd op Pascalweg 15B te Nunspeet en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

A&G bouwbedrijf.
Opgericht in Maart 2013

De onderneming A&G bouwbedrijf. is gevestigd op Pascalweg 17a te Nunspeet en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent