Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 9822AC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 9822AC.

In postcodegebied 9822AC zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Atelier Welgelegen
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Atelier Welgelegen is gevestigd op Bloemersmastraat 2 te Niekerk en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Grootegast » Oldekerk » Niekerk » 9822AC
  Slagerij Van Wijk
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Slagerij Van Wijk is gevestigd op Bloemersmastraat 22A te Niekerk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

  Grootegast » Oldekerk » Niekerk » 9822AC
  Coop Bellinga
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Coop Bellinga is gevestigd op Bloemersmastraat 12 te Niekerk en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

  Grootegast » Oldekerk » Niekerk » 9822AC
  Schildersbedrijf Harm Pietens
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Schildersbedrijf Harm Pietens is gevestigd op Bloemersmastraat 8 te Niekerk en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Grootegast » Oldekerk » Niekerk » 9822AC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Niekerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?