Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 9866AB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 9866AB.

In postcodegebied 9866AB zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Kapsalon
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kapsalon "Henriette" is gevestigd op Abel Tasmanweg 109 te Lutjegast en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Grootegast » Lutjegast » Lutjegast » 9866AB
  FEKTS: forensisch advies
  Opgericht in april 2013

  De onderneming FEKTS: forensisch advies is gevestigd op Abel Tasmanweg 91 te Lutjegast en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Grootegast » Lutjegast » Lutjegast » 9866AB
  Cucina Susanna
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Cucina Susanna is gevestigd op Abel Tasmanweg 101 te Lutjegast en is actief in de branche Markthandel in voedings- en genotmiddelen.

  Grootegast » Lutjegast » Lutjegast » 9866AB
  Fa. Stokroos
  Opgericht in april 2013

  De vennootschap onder firma Fa. Stokroos is gevestigd op Abel Tasmanweg 87 te Lutjegast en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

  Grootegast » Lutjegast » Lutjegast » 9866AB
  Rudolf Geert Aalders (R.G.A.)
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Rudolf Geert Aalders (R.G.A.) is gevestigd op Abel Tasmanweg 105 te Lutjegast en is actief in de branche Interieurbouw en vervaardiging van bedrijfsmeubels.

  Grootegast » Lutjegast » Lutjegast » 9866AB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lutjegast

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?