Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Vergunningen en bekendmakingen in postcodegebied 3562KH

Benieuwd of jouw buurman wel een kapvergunning heeft aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Of benieuwd wat de gemeente van plan is in jouw omgeving? Bekijk alle vergunningen en andere bekendmakingen die voor postcodegebied 3562KH zijn afgegeven.

  Nieuwe aanvraag omgevingsvergunning, het tijdelijk plaatsen van  een container voor opslag, Roelantdreef 241 te Utrecht, HZ_WABO-16-11943
  woensdag 20 april 2016

  Nieuwe aanvraag omgevingsvergunning, het tijdelijk plaatsen van een container voor opslag, Roel...

  3562KHUtrechtOvervechtZamenhofdreef en omgeving
  Omgevingsvergunning 3562KH 248, Utrecht
  woensdag 10 oktober 2012

  Het verwijderen van asbesthoudende beplating, plafonds en vloeren uit een winkelpand.

  3562KHUtrechtOvervechtZamenhofdreef en omgeving

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zamenhofdreef en omgeving

  Instellen

  Buurten in Overvecht

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk