Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in postcodegebied 8651BX

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in postcodegebied 8651BX. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 10 januari 2019

  Idc Group B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 8 januari 2019

  Op 8 januari 2019 is het faillissement uitgesproken van Idc Group B.V.. Het insolventienummer is F.17/19/2. Idc Group B.V. is gevestigd in IJlst. Idc Group B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » De Rat-Cloosterkamp » 8651BX

  Woensdag 9 januari 2019

  Idc Group B.V.
  Laatste wijziging faillissement woensdag 9 januari 2019

  Op 9 januari 2019 is het faillissement uitgesproken van Idc Group B.V.. Het insolventienummer is F.15/19/4. Idc Group B.V. is gevestigd in IJlst. Idc Group B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Sôdwest-Fryslân » IJlst » De Rat-Cloosterkamp » 8651BX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Rat-Cloosterkamp

  Instellen

  Buurten in IJlst

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?