Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in postcodegebied 1442PZ

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in postcodegebied 1442PZ.

  Dinsdag 19 juli 2016

  Woning Flevostraat 36 Purmerend

  Het adres van deze woning is Flevostraat 36 te Purmerend. Het pand heeft een oppervlakte van 80m² en een perceeloppervlakte van 145m² en heeft 5 kamers kamers. De geschatte waarde van deze woning is € 175.000.

  Purmerend » Overwhere » De Koog » 1442PZ

  Zondag 15 september 2013

  Woning Flevostraat 40 Purmerend

  Het adres van deze woning is Flevostraat 40 te Purmerend. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en een perceeloppervlakte van 145m² en heeft 5 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 165.000.

  Purmerend » Overwhere » De Koog » 1442PZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Koog

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?