Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in postcodegebied 3315JK

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in postcodegebied 3315JK.

  Woensdag 23 september 2015

  Woning Berlage-erf 70 Dordrecht

  Het adres van deze woning is Berlage-erf 70 te Dordrecht. Het pand heeft een oppervlakte van 121m² en een perceeloppervlakte van 198m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 295.000.

  Dordrecht » Stadspolders » Van den Broek-erf en omgeving » 3315JK
  Woning Berlage-erf 74 Dordrecht

  Het adres van deze woning is Berlage-erf 74 te Dordrecht. Het pand heeft een oppervlakte van 121m² en een perceeloppervlakte van 208m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 325.000.

  Dordrecht » Stadspolders » Van den Broek-erf en omgeving » 3315JK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Van den Broek-erf en omgeving

  Instellen

  Buurten in Stadspolders

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?