Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in postcodegebied 6921EE

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in postcodegebied 6921EE.

  Donderdag 27 september 2018

  Woning Goudenregenstraat 52 Duiven

  Het adres van deze woning uit 1978 is Goudenregenstraat 52 te Duiven. Het pand heeft een oppervlakte van 114m² en een perceeloppervlakte van 146m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 189.500.

  Duiven » Duiven-Noord » De Vergert » 6921EE

  Maandag 15 augustus 2016

  Woning Goudenregenstraat 44 Duiven

  Het adres van deze woning is Goudenregenstraat 44 te Duiven. Het pand heeft een oppervlakte van 119m² en een perceeloppervlakte van 150m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 158.500.

  Duiven » Duiven-Noord » De Vergert » 6921EE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Vergert

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?