Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in postcodegebied 6921NM

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in postcodegebied 6921NM.

  Dinsdag 15 juli 2014

  Woning van Dongenstraat 9 Duiven

  Het adres van deze woning is van Dongenstraat 9 te Duiven. Het pand heeft een oppervlakte van 95m² en een perceeloppervlakte van 280m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 264.000.

  Duiven » Duiven-Noord » West » 6921NM
  Woning van Dongenstraat 31 Duiven

  Het adres van deze woning is van Dongenstraat 31 te Duiven. Het pand heeft een oppervlakte van 97m² en een perceeloppervlakte van 277m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 220.000.

  Duiven » Duiven-Noord » West » 6921NM

  Donderdag 11 april 2013

  Woning van Dongenstraat 9 Duiven

  Het adres van deze woning is van Dongenstraat 9 te Duiven. Het pand heeft een oppervlakte van 95m² en een perceeloppervlakte van 280m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 264.000.

  Duiven » Duiven-Noord » West » 6921NM
  Woning van Dongenstraat 3 Duiven

  Het adres van deze woning is van Dongenstraat 3 te Duiven. Het pand heeft een oppervlakte van 115m² en een perceeloppervlakte van 251m² en heeft 3 kamers (2 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, open haard en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 195.000.

  Duiven » Duiven-Noord » West » 6921NM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?