Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in postcodegebied 7545LB

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in postcodegebied 7545LB.

  Woensdag 9 januari 2019

  Woning B.W. ter Kuilestraat 54 Enschede

  Het adres van deze woning uit 1929 is B.W. ter Kuilestraat 54 te Enschede. Het pand heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 169.000.

  Enschede » Boswinkel - Stadsveld » Stevenfenne » 7545LB
  Woning B.W. ter Kuilestraat 52 Enschede

  Het adres van deze woning is B.W. ter Kuilestraat 52 te Enschede. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en een perceeloppervlakte van 217m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 109.000.

  Enschede » Boswinkel - Stadsveld » Stevenfenne » 7545LB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?