Bedrijfspanden in de buurt Milligen

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Milligen en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 4 november 2023

Bedrijfsruimte Belvédèrelaan 25 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Belvédèrelaan 25 te Zwolle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A++. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 134 m².

Donderdag 13 april 2023

Kantoorruimte Sterrenkroos 62 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Sterrenkroos 62 te Zwolle is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder kabelgoten, systeemplafond en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 16 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 26 februari 2022

Kantoorruimte Werkerlaan 1 5 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Werkerlaan 1 5 te Zwolle is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.081 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Meer nieuws in Milligen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement