Bedrijfspanden in de wijk Stadshagen

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Stadshagen en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 10 april 2024

Bedrijfsruimte Stadshagenallee 7 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Stadshagenallee 7 te Zwolle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 20 maart 2024

Kantoorruimte Klokkengieterlaan 9 001 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Klokkengieterlaan 9 001 te Zwolle is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier nieuwbouw met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 564 m² (in units vanaf 108 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 22 december 2023

Bedrijfsruimte Scholtensteeg Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Scholtensteeg te Zwolle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 233 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 11 december 2023

Bedrijfsruimte Hasselterdijk 20K Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Hasselterdijk 20K te Zwolle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020 met energielabel A+++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Stadshagenallee 17 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Stadshagenallee 17 te Zwolle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 4 november 2023

Bedrijfsruimte Belvédèrelaan 25 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Belvédèrelaan 25 te Zwolle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A++. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 134 m².

Donderdag 14 september 2023

Bedrijfsruimte Stadshagenallee 3 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Stadshagenallee 3 te Zwolle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 180 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 13 april 2023

Kantoorruimte Sterrenkroos 62 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Sterrenkroos 62 te Zwolle is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder kabelgoten, systeemplafond en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 16 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 26 februari 2022

Kantoorruimte Werkerlaan 1 5 Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Werkerlaan 1 5 te Zwolle is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.081 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 18 februari 2022

Bedrijfsruimte Stadshagenallee 3 189 m&# 178; Zwolle

Dit bedrijfspand op het adres Stadshagenallee 3 189 m&# 178; te Zwolle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Meer nieuws in Stadshagen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement