Bedrijven in Milligen

Wil je weten welke bedrijven er in Milligen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Milligen.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Zia begeleider
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Zia begeleider is gevestigd op Sterrenkroos 55 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Stichting Ons Hart
Opgericht in Mei 2023

De stichting Stichting Ons Hart is gevestigd op Dotterbloem 12 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

GZ-psycholoog E-online
Opgericht in Mei 2023

De onderneming GZ-psycholoog E-online is gevestigd op Wulphof 29 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

LUXLUX NL
Opgericht in Mei 2023

De onderneming LUXLUX NL is gevestigd op Haakmos 57 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Javabird79
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Javabird79 is gevestigd op Peermos 18 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Peter Gutlich Controlling
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Peter Gutlich Controlling is gevestigd op Lisdodde 66 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Toonen Creations
Opgericht in April 2023

De onderneming Toonen Creations is gevestigd op Moeraszegge 20 te Zwolle en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Mondzorg Rodial
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Mondzorg Rodial is gevestigd op Veenmos 25 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

deRonnie
Opgericht in Mei 2023

De onderneming deRonnie is gevestigd op Reukgras 74 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 23 mei 2023

Egt Stacey Agenturen
Opgericht in April 2023

De onderneming Egt Stacey Agenturen is gevestigd op Bultkroos 79 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in hout, vlakglas, sanitair en bouwmaterialen.

Consultancy BDG
Opgericht in April 2023

De onderneming Consultancy BDG is gevestigd op Wulphof 16 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Cybercrime Nazorg & Preventie
Opgericht in April 2023

De onderneming Cybercrime Nazorg & Preventie is gevestigd op Puntkroos 68 te Zwolle en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Vrijdag 21 april 2023

KlosArc B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap KlosArc B.V. is gevestigd op Wade 44 te Zwolle en is actief in de branche Financiƫle holdings.

khadra tolk
Opgericht in April 2023

De onderneming khadra tolk is gevestigd op Bultkroos 90 te Zwolle en is actief in de branche Vertalers en tolken.

BeneVista
Opgericht in April 2023

De onderneming BeneVista is gevestigd op Goudplevierstraat 198 te Zwolle en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Meer nieuws in Milligen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent