Bedrijven in Milligen

Wil je weten welke bedrijven er in Milligen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Milligen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Altaf Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming Altaf Consultancy is gevestigd op Bermzegge 15 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Lumen Care B.V.
Opgericht in Oktober 2019

De besloten vennootschap Lumen Care B.V. is gevestigd op Sterrenkroos 89 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Schuur Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Schuur Holding B.V. is gevestigd op Veldbeemdgras 38 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Inspired Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Inspired Holding B.V. is gevestigd op Lisdodde 68 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Overstag Concepts B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Overstag Concepts B.V. is gevestigd op Veenmos 19 te Zwolle en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Vorselman Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Vorselman Holding B.V. is gevestigd op Fonteinkruid 38 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vorza advies B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Vorza advies B.V. is gevestigd op Fonteinkruid 38 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Schuur Verkeerstechniek B.V.
Opgericht in April 2019

De besloten vennootschap Schuur Verkeerstechniek B.V. is gevestigd op Veldbeemdgras 38 te Zwolle en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

FAFA Nazari
Opgericht in April 2024

De onderneming FAFA Nazari is gevestigd op Graspieperstraat 55 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MKW 2&4 takt service
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma MKW 2&4 takt service is gevestigd op Zeebies 3 te Zwolle en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Canbolat
Opgericht in April 2024

De onderneming Canbolat is gevestigd op Bultkroos 28 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M.F. Shams
Opgericht in April 2024

De onderneming M.F. Shams is gevestigd op Haakmos 53 te Zwolle en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

by Roxy fashion
Opgericht in Maart 2024

De onderneming by Roxy fashion is gevestigd op Wade 15 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

APA Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap APA Beheer B.V. is gevestigd op Sterrenkroos 89 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Neola
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Neola is gevestigd op Sterrenkroos 89 te Zwolle en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Meer nieuws in Milligen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Zwolle

Flitser A28, Zwolle
Zwolle - Amersfoort
Laatst waargenomen: 16:28 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement