Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Milligen

Wil je weten welke bedrijven er in Milligen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Milligen.

In Milligen zoek ik een:

  P. Pietersma Automatiseringstechniek
  november 2017

  De onderneming P. Pietersma Automatiseringstechniek is gevestigd op Goudplevierstraat 212 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8043JRZwolleStadshagenMilligen
  vanenk PT & VM
  november 2017

  De onderneming vanenk PT & VM is gevestigd op Sterrenkroos 116 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8043NXZwolleStadshagenMilligen
  Eerlijk Groen XL
  november 2017

  De onderneming Eerlijk Groen XL is gevestigd op Dotterbloem 44 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8043NAZwolleStadshagenMilligen
  2Gether Personal Coaching
  november 2017

  De onderneming 2Gether Personal Coaching is gevestigd op Fonteinkruid 68 te Zwolle en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  8043NCZwolleStadshagenMilligen
  Kok keukendesign
  oktober 2017

  De onderneming Kok keukendesign is gevestigd op Sterrenmos 60 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in keukens.

  8043MLZwolleStadshagenMilligen
  Goedgenoeg
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Goedgenoeg is gevestigd op Fonteinkruid 95 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  8043NHZwolleStadshagenMilligen
  arnoudgort
  september 2017

  De onderneming arnoudgort is gevestigd op Reukgras 69 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8043KNZwolleStadshagenMilligen
  Technoliefde
  september 2017

  De vennootschap onder firma Technoliefde is gevestigd op Waterbies 13 te Zwolle en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  8043LNZwolleStadshagenMilligen
  Valeria Alba Lifestyle
  september 2017

  De onderneming Valeria Alba Lifestyle is gevestigd op Mannagras 17 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8043KCZwolleStadshagenMilligen
  Ingmar Venture
  september 2017

  De onderneming Ingmar Venture is gevestigd op Blaaszegge 30 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8043LAZwolleStadshagenMilligen
  Yuist
  september 2017

  De onderneming Yuist is gevestigd op Peermos 23 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8043MTZwolleStadshagenMilligen
  Michelle Huisstede
  juli 2017

  De onderneming Michelle Huisstede is gevestigd op Sterrenmos 2 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8043MKZwolleStadshagenMilligen
  Welleweerd & Van der Sluis
  juli 2017

  De vennootschap onder firma Welleweerd & Van der Sluis is gevestigd op Sterrenkroos 53 te Zwolle en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  8043NDZwolleStadshagenMilligen
  R.P. Feitsma t.h.o.d.n. Zuivelhoeve
  juli 2017

  De onderneming R.P. Feitsma t.h.o.d.n. Zuivelhoeve is gevestigd op Wade 13 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in kaas.

  8043LRZwolleStadshagenMilligen
  Sanne Moddemeijer Fotografie
  juli 2017

  De onderneming Sanne Moddemeijer Fotografie is gevestigd op Bultkroos 56 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

  8043NKZwolleStadshagenMilligen
  BW van Dooren B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap BW van Dooren B.V. is gevestigd op Raaigras 10 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8043KPZwolleStadshagenMilligen
  Openwater B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Openwater B.V. is gevestigd op Goudplevierstraat 225 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8043JLZwolleStadshagenMilligen
  OC Barging B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap OC Barging B.V. is gevestigd op Reukgras 54 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

  8043KMZwolleStadshagenMilligen
  Global Heart
  juni 2017

  De onderneming Global Heart is gevestigd op Waterviolier 21 te Zwolle en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

  8043JXZwolleStadshagenMilligen
  Mealach Ventures B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Mealach Ventures B.V. is gevestigd op Veldbeemdgras 10 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8043KEZwolleStadshagenMilligen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Milligen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk