Bedrijven in Bovenkerk - Westwijk Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Bovenkerk - Westwijk Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bovenkerk - Westwijk Noord.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Chiro Clique B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Chiro Clique B.V. is gevestigd op Maalderij 38 te Amstelveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Petsclusive Diner
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Petsclusive Diner is gevestigd op Jan Teulingslaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

Martin de Boer Interim & Advies
Opgericht in November 2022

De onderneming Martin de Boer Interim & Advies is gevestigd op Mgr.dr. H. Poelslaan 18 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Appelsap Agency
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Appelsap Agency is gevestigd op Noorddammerlaan 43 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

MEDANE B.V.
Opgericht in Februari 2019

De besloten vennootschap MEDANE B.V. is gevestigd op Gaasterland 51 te Amstelveen.

White White
Opgericht in September 2022

De onderneming White White is gevestigd op Eyckenstein 389 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Taeem B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Taeem B.V. is gevestigd op Marshallsingel 21 te Amstelveen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Kedi Transport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kedi Transport is gevestigd op Eyckenstein 185 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

4ever
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming 4ever is gevestigd op Eyckenstein 141 te Amstelveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Shining Beauty
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Shining Beauty is gevestigd op Felix de Nobelhof 9 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van eigenaars gebouw
Opgericht in September 2010

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw "Javastraat 42-44" is gevestigd op Noorddammerweg 34 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

FNCKiT
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma FNCKiT is gevestigd op Anna Polaklaan 23 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 7 oktober 2022

FixTab
Opgericht in September 2022

De onderneming FixTab is gevestigd op Birkhoven 17 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

SEO Infra
Opgericht in September 2022

De onderneming SEO Infra is gevestigd op Betsy Perklaan 7 te Amstelveen en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Management Slice III B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Management Slice III B.V. is gevestigd op Smederij 15 te Amstelveen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

 

Meer nieuws in Bovenkerk - Westwijk Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent