Bedrijven in Bovenkerk - Westwijk Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Bovenkerk - Westwijk Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bovenkerk - Westwijk Noord.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Dorst Software Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming Dorst Software Solutions is gevestigd op Ockenburgh 28 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Synergy IT Consulting
Opgericht in April 2024

De onderneming Synergy IT Consulting is gevestigd op Anna Polaklaan 2 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Van Schothorst Advies B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Van Schothorst Advies B.V. is gevestigd op Sacharovlaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

TILO Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap TILO Holding B.V. is gevestigd op Pastoor J W Brouwerslaan 43 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Your Legal Solutions B.V.
Opgericht in April 2021

De besloten vennootschap Your Legal Solutions B.V. is gevestigd op Kuiperij 5 te Amstelveen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Starlook Jewellery
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Starlook Jewellery is gevestigd op Kennemerduinen 17 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Zayn Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming Zayn Consultancy is gevestigd op Aagje Dekenlaan 5 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

SWYK.BLUE
Opgericht in April 2024

De onderneming SWYK.BLUE is gevestigd op Jo Vincentlaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Neonergie
Opgericht in April 2024

De onderneming Neonergie is gevestigd op Anna Polaklaan 29 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

HriDev
Opgericht in April 2024

De onderneming HriDev is gevestigd op Wilhelmina Druckerlaan 11 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting Handwerken in Amstelveen
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Handwerken in Amstelveen is gevestigd op Kuifeend 1 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Maia Sourcing
Opgericht in April 2024

De onderneming Maia Sourcing is gevestigd op Sint Urbanusstraat 18 te Amstelveen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

Zarrin Abayas
Opgericht in April 2024

De onderneming Zarrin Abayas is gevestigd op Ringslang 14 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Naomi Zola
Opgericht in April 2024

De onderneming Naomi Zola is gevestigd op Bouwerij 10-08 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Equinex
Opgericht in April 2024

De onderneming Equinex is gevestigd op Noorddammerlaan 30 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Bovenkerk - Westwijk Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement