Bedrijven in Bovenkerk

Wil je weten welke bedrijven er in Bovenkerk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bovenkerk.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

TILO Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap TILO Holding B.V. is gevestigd op Pastoor J W Brouwerslaan 43 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Zayn Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming Zayn Consultancy is gevestigd op Aagje Dekenlaan 5 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Stichting Handwerken in Amstelveen
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Handwerken in Amstelveen is gevestigd op Kuifeend 1 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Maia Sourcing
Opgericht in April 2024

De onderneming Maia Sourcing is gevestigd op Sint Urbanusstraat 18 te Amstelveen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

Zarrin Abayas
Opgericht in April 2024

De onderneming Zarrin Abayas is gevestigd op Ringslang 14 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Equinex
Opgericht in April 2024

De onderneming Equinex is gevestigd op Noorddammerlaan 30 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

HTI Commerce
Opgericht in Maart 2024

De onderneming HTI Commerce is gevestigd op Pastoor Roozenlaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

A.N. United B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap A.N. United B.V. is gevestigd op Vierlingsbeeklaan 77 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Serra Caner Bulmus Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Serra Caner Bulmus Consultancy is gevestigd op Noorddammerweg 46C te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 10 april 2024

Parkcon
Opgericht in November 2011

De vennootschap onder firma Parkcon is gevestigd op Salamander 101 te Amstelveen en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

BYD Unlimited
Opgericht in Maart 2024

De onderneming BYD Unlimited is gevestigd op Mgr.dr. H. Poelslaan 32 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Ico Food Global B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Ico Food Global B.V. is gevestigd op Waterhoen 17 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

Sani - Keuken - Meubel Sale Amstelveen B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Sani - Keuken - Meubel Sale Amstelveen B.V. is gevestigd op Weverij 2 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige doe-het-zelfartikelen.

Vitae B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Vitae B.V. is gevestigd op Noorddammerlaan 29 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

CuraMind
Opgericht in Februari 2024

De onderneming CuraMind is gevestigd op Betje Wolfflaan 63 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Meer nieuws in Bovenkerk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement