Bedrijven in Bovenkerk

Wil je weten welke bedrijven er in Bovenkerk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bovenkerk.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Ladriani B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Ladriani B.V. is gevestigd op Noorddammerlaan 29 te Amstelveen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

Nexus B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Nexus B.V. is gevestigd op Pieter Langendijklaan 11 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Samatar Studios
Opgericht in November 2022

De onderneming Samatar Studios is gevestigd op Ringslang 6 te Amstelveen en is actief in de branche Fotografie.

Lau ABC Finance Solutions & Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Lau ABC Finance Solutions & Consultancy is gevestigd op Nicolaas Beetslaan 23 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Succesvol Leren B.V.
Opgericht in Juni 2012

De besloten vennootschap Succesvol Leren B.V. is gevestigd op Noorddammerlaan 29 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

De Professionals Nexus B.V.
Opgericht in Mei 2012

De besloten vennootschap De Professionals Nexus B.V. is gevestigd op Pieter Langendijklaan 11 te Amstelveen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Punkx
Opgericht in November 2022

De onderneming Punkx is gevestigd op Bosboom Toussaintlaan 10 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

YD tennis
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming YD tennis is gevestigd op Ringslang 107 te Amstelveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Aquarina Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming Aquarina Consultancy is gevestigd op Nicolaas Beetslaan 20 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 10 november 2022

Chiro Clique B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Chiro Clique B.V. is gevestigd op Maalderij 38 te Amstelveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Martin de Boer Interim & Advies
Opgericht in November 2022

De onderneming Martin de Boer Interim & Advies is gevestigd op Mgr.dr. H. Poelslaan 18 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Appelsap Agency
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Appelsap Agency is gevestigd op Noorddammerlaan 43 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Vereniging van eigenaars gebouw
Opgericht in September 2010

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw "Javastraat 42-44" is gevestigd op Noorddammerweg 34 te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Maandag 26 september 2022

Maz Education
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Maz Education is gevestigd op Noorddammerlaan 78A te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Indetas B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Indetas B.V. is gevestigd op Ringslang 123 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent