Bedrijven in Legmeer

Wil je weten welke bedrijven er in Legmeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Legmeer.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Your Legal Solutions B.V.
Opgericht in April 2021

De besloten vennootschap Your Legal Solutions B.V. is gevestigd op Kuiperij 5 te Amstelveen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Naomi Zola
Opgericht in April 2024

De onderneming Naomi Zola is gevestigd op Bouwerij 10-08 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

YLS Investment Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap YLS Investment Holding B.V. is gevestigd op Kuiperij 5 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 10 april 2024

Blooming Agency
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Blooming Agency is gevestigd op Bouwerij 20-15 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dogan e-Commerce Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Dogan e-Commerce Holding B.V. is gevestigd op Bouwerij 69-24 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Damian Valkhoff
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Damian Valkhoff is gevestigd op Bouwerij 20-06 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

VoltFiets B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap VoltFiets B.V. is gevestigd op Bouwerij 69-24 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

Maandag 18 maart 2024

seanoir
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma seanoir is gevestigd op Bouwerij 18-22 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Solid Performance Amstelveen
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Solid Performance Amstelveen is gevestigd op Kuiperij 5 te Amstelveen en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Dinsdag 23 januari 2024

Garssen & Van Eijk B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Garssen & Van Eijk B.V. is gevestigd op Grutterij 4 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 11 januari 2024

KMS Racing Engines B.V.
Opgericht in Oktober 1971

De besloten vennootschap KMS Racing Engines B.V. is gevestigd op Kuiperij 6 te Amstelveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Astara Move Nederland B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Astara Move Nederland B.V. is gevestigd op Spinnerij 51 te Amstelveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

JFK Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap JFK Holding B.V. is gevestigd op Kuiperij 6 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 8 november 2023

Achnaton Agency
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma Achnaton Agency is gevestigd op Zanderij 29 te Amstelveen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Terra del Sol Holding B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Terra del Sol Holding B.V. is gevestigd op Bouwerij 92 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Legmeer

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement