Bedrijven in Theaterbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Theaterbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Theaterbuurt.

Filter Filter

Maandag 30 januari 2023

WG Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap WG Holding B.V. is gevestigd op Ko Donckerlaan 50 te Amstelveen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Woensdag 14 december 2022

APP Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming APP Consulting is gevestigd op Guido van Dethlaan 32 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

S.S.Adhin
Opgericht in November 2022

De onderneming S.S.Adhin is gevestigd op Bertha von Suttnerlaan 18 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 10 november 2022

Petsclusive Diner
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Petsclusive Diner is gevestigd op Jan Teulingslaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

Maandag 26 september 2022

Daniel van Barneveld
Opgericht in September 2022

De onderneming Daniel van Barneveld is gevestigd op Ko Donckerlaan 4 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 25 augustus 2022

No Treble Coffee
Opgericht in Juli 2022

De onderneming No Treble Coffee is gevestigd op Jan Nelissenlaan 21 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 4 augustus 2022

MBinBedrijf
Opgericht in Juni 2022

De onderneming MBinBedrijf is gevestigd op Bertha von Suttnerlaan 27 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Ad's flower decor
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Ad's flower decor is gevestigd op R Prinsen Geerligsstr 12H te Amsterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Dinsdag 12 juli 2022

OmniHealth
Opgericht in Juni 2008

De vennootschap onder firma OmniHealth is gevestigd op Wim Meilinkhof 1 te Amstelveen en is actief in de branche huisartsen.

Bindu Infos Services
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Bindu Infos Services is gevestigd op Josephine van Gasterenln 4 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Rijschool PIM VALKEN t.h.o.d.n. DriveYou
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Rijschool PIM VALKEN t.h.o.d.n. DriveYou is gevestigd op Westwijkplein 118 te Amstelveen en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Kwaliteit Toppers
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Kwaliteit Toppers is gevestigd op Albert van Dalsumlaan 34 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 juni 2022

Milan Dekker
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Milan Dekker is gevestigd op Guido van Dethlaan 11 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Flores Luna
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Flores Luna is gevestigd op Jan Teulingslaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Schuit Personal Training
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Schuit Personal Training is gevestigd op Josephine van Gasterenln 40 te Amstelveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent