Bedrijven in Westwijk Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Westwijk Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westwijk Zuid.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Quality@Work Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Quality@Work Consultancy is gevestigd op Duivenvoorde 19 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Kuvachova
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Kuvachova is gevestigd op Heemstede 17 te Amstelveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dr Parvin Aesthetics
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Dr Parvin Aesthetics is gevestigd op Hillenraad 33 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

EasyGardens Amstelveen
Opgericht in Maart 2024

De onderneming EasyGardens Amstelveen is gevestigd op Loethoelilaan 44A te Amstelveen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Kostenmaatschap Kamille
Opgericht in Maart 2024

De maatschap Kostenmaatschap Kamille is gevestigd op Kamillelaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche huisartsen.

Munir's daycare
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Munir's daycare is gevestigd op Ernest Claeslaan 6 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

TungTung
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma TungTung is gevestigd op Zilverschoonlaan 68 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Patty de Freitas
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Patty de Freitas is gevestigd op Anna Blamanlaan 32 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

LB Music Media
Opgericht in Februari 2024

De onderneming LB Music Media is gevestigd op Bovenkerkerweg 89 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

SharBlend
Opgericht in Maart 2024

De onderneming SharBlend is gevestigd op Sint Janskruidlaan 40 te Amstelveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

MASBBV Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap MASBBV Holding B.V. is gevestigd op Korianderlaan 7 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Marengo Transport
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Marengo Transport is gevestigd op Sint Janskruidlaan 472 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Prins Logistiek & Consulting
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Prins Logistiek & Consulting is gevestigd op Heemstede 20 te Amstelveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Siam E-com B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Siam E-com B.V. is gevestigd op Zilverschoonlaan 124 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

White Rook Capital B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap White Rook Capital B.V. is gevestigd op Maria Dermoutlaan 15 te Amstelveen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Meer nieuws in Westwijk Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement