Bedrijven in Schrijversbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Schrijversbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schrijversbuurt.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Contemperart
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Contemperart is gevestigd op Anne de Vrieslaan 8 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Timeless Sneakers
Opgericht in December 2023

De onderneming Timeless Sneakers is gevestigd op Herman Heijermanshof 1 te Amstelveen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

Arnhem Consultancy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Arnhem Consultancy is gevestigd op Annie M.G. Schmidtlaan 9 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

ROBI'S
Opgericht in December 2023

De onderneming ROBI'S is gevestigd op Maria Dermoutlaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

KMD Consulting
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming KMD Consulting is gevestigd op Theo Thijssenhof 1 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

L.X. Vastgoed B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap L.X. Vastgoed B.V. is gevestigd op Bertus Aafjeslaan 50 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Cluster Properties
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Cluster Properties is gevestigd op Loethoelilaan 56 te Amstelveen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

hpLifestyle
Opgericht in Januari 2024

De onderneming hpLifestyle is gevestigd op Herman de Manlaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Thomas Petitjean
Opgericht in November 2023

De onderneming Thomas Petitjean is gevestigd op Anton van Duinkerkenlaan 10 te Amstelveen en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Woensdag 8 november 2023

Aizhan Assan
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Aizhan Assan is gevestigd op Herman de Manlaan 3 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van baby- en sportkleding en kledingaccessoires.

Data Atlantis
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Data Atlantis is gevestigd op Ina Boudier-Bakkerlaan 15 te Amstelveen en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken, tijdschriften e.d..

Dinsdag 10 oktober 2023

Cloudscaler Technologies B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Cloudscaler Technologies B.V. is gevestigd op Loethoelilaan 74 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Kotgire Holdings B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Kotgire Holdings B.V. is gevestigd op Loethoelilaan 74 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

dplabs
Opgericht in September 2023

De onderneming dplabs is gevestigd op Herman de Manlaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dinsdag 12 september 2023

Antidote Communications
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Antidote Communications is gevestigd op Maria Dermoutlaan 8 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent