Bedrijven in Kastelenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Kastelenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kastelenbuurt.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Quality@Work Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Quality@Work Consultancy is gevestigd op Duivenvoorde 19 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Kuvachova
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Kuvachova is gevestigd op Heemstede 17 te Amstelveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dr Parvin Aesthetics
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Dr Parvin Aesthetics is gevestigd op Hillenraad 33 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Prins Logistiek & Consulting
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Prins Logistiek & Consulting is gevestigd op Heemstede 20 te Amstelveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 18 maart 2024

Isabel Dorsman Design
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Isabel Dorsman Design is gevestigd op Sterkenburg 10 te Amstelveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

FnvW
Opgericht in Januari 2021

De vennootschap onder firma FnvW is gevestigd op Legmeerdijk 184 te Amstelveen en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

StudyPro v.o.f.
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma StudyPro v.o.f. is gevestigd op Jane Addamslaan 42 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

LKSS Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap LKSS Holding B.V. is gevestigd op Jane Addamslaan 102 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Arohi InfoTech B.V.
Opgericht in Maart 2017

De besloten vennootschap Arohi InfoTech B.V. is gevestigd op Westhove 98 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

MarraCom
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MarraCom is gevestigd op Wedderborg 8 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 februari 2024

Sima zorgt voor u
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sima zorgt voor u is gevestigd op Heemstede 38 te Amstelveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Hungry Birds Food Tours
Opgericht in Maart 2014

De vennootschap onder firma Hungry Birds Food Tours is gevestigd op Westhove 55 te Amstelveen en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Dinsdag 23 januari 2024

Tunde's Palett
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tunde's Palett is gevestigd op Westhove 446 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Donderdag 11 januari 2024

BraFen B.V.
Opgericht in Oktober 2020

De besloten vennootschap BraFen B.V. is gevestigd op Wedderborg 29 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

GFH WESTWIJK B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap GFH WESTWIJK B.V. is gevestigd op Weldam 7 te Amstelveen en is actief in de branche supermarkten.

Meer nieuws in Kastelenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement