Bedrijven in De Scheg

Wil je weten welke bedrijven er in De Scheg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Scheg.

Filter Filter

Vrijdag 22 oktober 2021

Jia Design
Opgericht in Oktober 2021

De onderneming Jia Design is gevestigd op J.C. van Hattumweg 15A te Amstelveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 1 januari 2015

Chompson Services
Opgericht in Augustus 2014

De onderneming Chompson Services is gevestigd op J.C. van Hattumweg 3 te AMSTELVEEN en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

H.J. van Weerdenburg
Opgericht in April 2013

De onderneming H.J. van Weerdenburg is gevestigd op J.C. van Hattumweg 7B te Amstelveen en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed.

H.J. van Weerdenburg Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap H.J. van Weerdenburg Beheer B.V. is gevestigd op J.C. van Hattumweg 7B te Amstelveen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

J. Ridder Grondwerk
Opgericht in Maart 2013

De onderneming J. Ridder Grondwerk is gevestigd op J.C. van Hattumweg 9 te Amstelveen en is actief in de branche Grondverzet.

Verhoef B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Verhoef B.V. is gevestigd op J.C. van Hattumweg 5 te Amstelveen en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent