Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Spijkerbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Spijkerbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Spijkerbuurt.

In Spijkerbuurt zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  Krisminta
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Krisminta is gevestigd op Steenstraat 134-2 te Arnhem en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828CR

  Maandag 31 december 2018

  Wilhelmina van Dooren Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Wilhelmina van Dooren Holding B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 20 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828GL
  Nikki Abridged
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Nikki Abridged is gevestigd op Driekoningenstraat 45-1 te Arnhem en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828EM
  Leafyglobes
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Leafyglobes is gevestigd op Steenstraat 94 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828CN

  Zondag 9 december 2018

  pinQstore
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma pinQstore is gevestigd op Hertogstraat 6-2 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828ET
  Tabea Philipp
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Tabea Philipp is gevestigd op Spijkerstraat 68 te Arnhem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828DM
  Total Brain Box
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Total Brain Box is gevestigd op Kastanjelaan 9 te Arnhem en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828GH
  Monti Pizzabar
  Opgericht in november 2018

  De commanditaire vennootschap Monti Pizzabar is gevestigd op Driekoningendwarsstraat 18A te Arnhem en is actief in de branche Eventcatering.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828EH
  Kranen advies
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Kranen advies is gevestigd op Driekoningenstraat 30 te Arnhem en is actief in de branche Keuring en controle van agrarische producten en voedingsmiddelen.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Spijkerbuurt » 6828EP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Spijkerbuurt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?