Bedrijven in Spijkerkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Spijkerkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Spijkerkwartier.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

E-WARKETING
Opgericht in Mei 2023

De onderneming E-WARKETING is gevestigd op Karel van Gelderstraat 4A 1 te Arnhem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dutchenergy Lache
Opgericht in April 2023

De onderneming Dutchenergy Lache is gevestigd op Emmastraat 47 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

DANA C-STORE ARNHEM
Opgericht in Maart 2023

De vennootschap onder firma DANA C-STORE ARNHEM is gevestigd op Driekoningenstraat 5 te Arnhem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Geo-Help Bouw B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Geo-Help Bouw B.V. is gevestigd op Steenstraat 47B te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Jck design
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Jck design is gevestigd op Steenstraat 93-3 te Arnhem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Bouw026 B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Bouw026 B.V. is gevestigd op Steenstraat 47B te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Be You Hands & Hair
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Be You Hands & Hair is gevestigd op Spijkerstraat 110 te Arnhem en is actief in de branche Haarverzorging.

Zipline B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Zipline B.V. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

DvD Sales Consultancy
Opgericht in April 2023

De onderneming DvD Sales Consultancy is gevestigd op Hommelstraat 62 te Arnhem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

NEXAGEN B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap NEXAGEN B.V. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

WJKmedia
Opgericht in April 2023

De onderneming WJKmedia is gevestigd op Schoolstraat 40 te Arnhem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

MB advise
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MB advise is gevestigd op Kwekerijstraat 3 te Arnhem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Movetochange
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Movetochange is gevestigd op Driekoningendwarsstraat 60-4 te Arnhem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Slaski Legal
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Slaski Legal is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

The Core Intermediary Services B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap The Core Intermediary Services B.V. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Meer nieuws in Spijkerkwartier

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent