Bedrijven in Spijkerkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Spijkerkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Spijkerkwartier.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Rochelle Ramos Real Estate
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rochelle Ramos Real Estate is gevestigd op Het Nieuwe Land 11 te Arnhem en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Vereniging van Eigenaars Velddorp 2 tot en met 40 (even nummers) te Amersfoort
Opgericht in December 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Velddorp 2 tot en met 40 (even nummers) te Amersfoort is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

Vivet XXI c.v.
Opgericht in Januari 2024

De commanditaire vennootschap Vivet XXI c.v. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Sara Maraston
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sara Maraston is gevestigd op Spijkerstraat 142 te Arnhem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

RM Solutions
Opgericht in Januari 2024

De onderneming RM Solutions is gevestigd op Hommelstraat 62 te Arnhem en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Donderdag 11 januari 2024

Siccama Advocaten Arnhem B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Siccama Advocaten Arnhem B.V. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Arisut B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Arisut B.V. is gevestigd op Ir J P van Muijlwijkstr 120 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

De Kansenmakers B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap De Kansenmakers B.V. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Steenstraat 9/9A te Arnhem te Arnhem
Opgericht in November 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars Steenstraat 9/9A te Arnhem te Arnhem is gevestigd op Parkstraat 25 te Arnhem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Waardespot
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Waardespot is gevestigd op Oude Klarendalseweg 1 te Arnhem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Avondwinkel & Slijterij Hommel 59 B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Avondwinkel & Slijterij Hommel 59 B.V. is gevestigd op Hommelstraat 59 te Arnhem en is actief in de branche supermarkten.

Rijnstad Autos B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Rijnstad Autos B.V. is gevestigd op Ir J P van Muijlwijkstr 120 te Arnhem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

MOEV-Advies B.V.
Opgericht in Januari 2021

De besloten vennootschap MOEV-Advies B.V. is gevestigd op C.A. Thiemestraat 9 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

COC Media B.V.
Opgericht in Mei 2019

De besloten vennootschap COC Media B.V. is gevestigd op Boulevard Heuvelink 48-22 te Arnhem en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Mia van den Bos
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Mia van den Bos is gevestigd op Steenstraat 56-1 te Arnhem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Meer nieuws in Spijkerkwartier

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent