Bedrijven in Emer

Wil je weten welke bedrijven er in Emer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Emer.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Quick Office Breda B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Quick Office Breda B.V. is gevestigd op Hekven 2A te Breda en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Lots of Management
Opgericht in April 2024

De onderneming Lots of Management is gevestigd op Schapenweide 1 te Breda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 10 april 2024

SIBA Kozijnen B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap SIBA Kozijnen B.V. is gevestigd op Schapendreef 28 te Breda en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Duara Healing
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Duara Healing is gevestigd op Spinveld 62 te Breda en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Q Carwrapping
Opgericht in Februari 2022

De vennootschap onder firma Q Carwrapping is gevestigd op Zoete Inval 23A te Breda en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Turab Organisatie & Adviesbureau
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma Turab Organisatie & Adviesbureau is gevestigd op Zoete Inval 23 te Breda en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

EKG TRADING
Opgericht in Februari 2024

De onderneming EKG TRADING is gevestigd op Weidehek 113 te Breda en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

Maandag 18 maart 2024

Leeuwenonderdelen
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Leeuwenonderdelen is gevestigd op Weidehek 58D te Breda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting Landgoed Yzer Heck en Korenvliet
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Landgoed Yzer Heck en Korenvliet is gevestigd op Achter Emer 17 te Breda en is actief in de branche Natuurbehoud.

Synergy Gym B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Synergy Gym B.V. is gevestigd op Spinveld 66A15 te Breda en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Stichting Administratiekantoor BuBo
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor BuBo is gevestigd op Schapendreef 44 te Breda en is actief in de branche Financiële holdings.

StoneCenter Breda B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap StoneCenter Breda B.V. is gevestigd op Spinveld 19 te Breda en is actief in de branche Winkels in tegels.

PureMind B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap PureMind B.V. is gevestigd op Schapendreef 9 te Breda en is actief in de branche Financiële holdings.

Emerald B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Emerald B.V. is gevestigd op Schapendreef 9 te Breda en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 11 januari 2024

Zaro Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Zaro Beheer B.V. is gevestigd op Spinveld 36 te Breda en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Emer

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Breda

Flitser Dr. Batenburglaan, Breda
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 13:50 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement