Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Kievitsloop

Wil je weten welke bedrijven er in Kievitsloop zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kievitsloop.

In Kievitsloop zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  Bransten Solutions
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Bransten Solutions is gevestigd op Benedenmoeren 2 te Breda en is actief in de branche Groothandel in appendages, technische toebehoren e.d..

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824KR
  Mundo Students
  Opgericht in september 2018

  De vennootschap onder firma Mundo Students is gevestigd op Zwartmoeren 11 te Breda en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824JS
  BC Studio
  Opgericht in september 2018

  De onderneming BC Studio is gevestigd op Venneweide 119 te Breda en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824EP
  Linda Romeijn Coaching
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Linda Romeijn Coaching is gevestigd op Raaimoeren 40 te Breda en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824KE
  Van der Haas Administratie
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Van der Haas Administratie is gevestigd op Boerenerf 7 te Breda en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824GE

  Vrijdag 24 augustus 2018

  METMEER online marketeers B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap METMEER online marketeers B.V. is gevestigd op Paardeweide 7 te Breda en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824EH
  Phuc Minh
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Phuc Minh is gevestigd op Raaimoeren 89 te Breda en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824KC
  Chaezey's Personal Training
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Chaezey's Personal Training is gevestigd op Komoord 23 te Breda en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824LK
  Siersema Zorg & Dienstverlening
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Siersema Zorg & Dienstverlening is gevestigd op Venneweide 123 te Breda en is actief in de branche Thuiszorg.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824EP
  Vlek @ Work
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Vlek @ Work is gevestigd op Reeperf 41A te Breda en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824GG
  Senna Import & Export
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Senna Import & Export is gevestigd op Noortberghmoeren 70 te Breda en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824JG

  Dinsdag 10 juli 2018

  Hoveniersbedrijf Bisschop
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Hoveniersbedrijf Bisschop is gevestigd op Veldmoeren 15 te Breda en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824JT
  Oprecht Holding B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Oprecht Holding B.V. is gevestigd op Cannaertserf 58 te Breda en is actief in de branche Financiële holdings.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824GC
  JMO-Nederland B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap JMO-Nederland B.V. is gevestigd op Cannaertserf 58 te Breda en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824GC

  Zaterdag 14 april 2018

  WSB Steigerbouw
  Opgericht in april 2018

  De onderneming WSB Steigerbouw is gevestigd op Noortberghmoeren 126 te Breda en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Breda » Breda Noord-West » Kievitsloop » 4824JJ

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?