Bedrijven in Muizenberg

Wil je weten welke bedrijven er in Muizenberg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Muizenberg.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Navado B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Navado B.V. is gevestigd op Zinkstraat 24Unit G8882 te Breda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Navado Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Navado Holding B.V. is gevestigd op Zinkstraat 24Unit G8882 te Breda en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Tattoo Design Snowy
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Tattoo Design Snowy is gevestigd op Bergdreef 81 te Breda en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Cattery Boxsi
Opgericht in April 2024

De onderneming Cattery Boxsi is gevestigd op Pietersberg 13 te Breda en is actief in de branche Fokken en houden van overige dieren.

Pecunia International B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Pecunia International B.V. is gevestigd op Zinkstraat 24 te Breda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ploeg Psychologie
Opgericht in April 2024

De onderneming Ploeg Psychologie is gevestigd op Zinkstraat 24Box E0801 te Breda en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Soluze
Opgericht in April 2024

De onderneming Soluze is gevestigd op Zinkstraat 24box C3247 te Breda en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Ana Construction
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ana Construction is gevestigd op Zinkstraat 24 te Breda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dream Achiever Cleaning Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Dream Achiever Cleaning Services is gevestigd op Muizenberglaan 86 te Breda en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Lutzu Steelbuilding
Opgericht in April 2024

De onderneming Lutzu Steelbuilding is gevestigd op Zinkstraat 24 te Breda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Legally Jady
Opgericht in April 2024

De onderneming Legally Jady is gevestigd op Zinkstraat 24Box A5896 te Breda en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Woensdag 24 april 2024

CodeMyst
Opgericht in Maart 2024

De onderneming CodeMyst is gevestigd op Zinkstraat 24Box D8818 te Breda en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Roble Software Ontwikkeling
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Roble Software Ontwikkeling is gevestigd op Zinkstraat 24 te Breda en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Q-Beck
Opgericht in April 2024

De onderneming Q-Beck is gevestigd op Zinkstraat 24 te Breda en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

cdjtraining
Opgericht in April 2024

De onderneming cdjtraining is gevestigd op Zinkstraat 24Box A5838 te Breda en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Meer nieuws in Muizenberg

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Breda

Flitser Julianalaan, Breda
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 21:15 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement