Bedrijven in Redebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Redebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Redebuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Dakdek Nederland B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Dakdek Nederland B.V. is gevestigd op Arend Brinkmanrede 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Meta Interim IB
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Meta Interim IB is gevestigd op Arend Brinkmanrede 11 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Briarleads
Opgericht in April 2024

De onderneming Briarleads is gevestigd op Coen Botrede 37 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Vroedvrouw Suus
Opgericht in April 2024

De onderneming Vroedvrouw Suus is gevestigd op Coen Botrede 29 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

Woensdag 24 april 2024

Nelisse Advies & Montage
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Nelisse Advies & Montage is gevestigd op Jan van Kanrede 36 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Woensdag 10 april 2024

Annora B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Annora B.V. is gevestigd op Coen Botrede 2 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Uitzendbureaus.

N?ph?le
Opgericht in Februari 2024

De onderneming N?ph?le is gevestigd op Jan van Kanrede 89 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 18 maart 2024

A.P. Moree rijLes
Opgericht in Januari 2024

De onderneming A.P. Moree rijLes is gevestigd op Frans Naereboutrede 21 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Ezzet
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Ezzet is gevestigd op Frans Naereboutrede 8 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Donderdag 1 februari 2024

Catering Bizzaro
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Catering Bizzaro is gevestigd op Jan van Kanrede 20 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 23 januari 2024

Gastouderopvang Ria-Capelle
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gastouderopvang Ria-Capelle is gevestigd op Coen Botrede 100 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Ashley Ann Therapie & Coaching
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ashley Ann Therapie & Coaching is gevestigd op Coen Botrede 14 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 11 januari 2024

Rwboxing
Opgericht in November 2023

De onderneming Rwboxing is gevestigd op Jan van Kanrede 21 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

N. Van Driel Services
Opgericht in November 2023

De onderneming N. Van Driel Services is gevestigd op Jan van Kanrede 71 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Dinsdag 10 oktober 2023

HonestFit
Opgericht in September 2023

De onderneming HonestFit is gevestigd op Coen Botrede 25 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Meer nieuws in Redebuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement