Bedrijven in Capelle-West en 's-Gravenland

Wil je weten welke bedrijven er in Capelle-West en 's-Gravenland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Capelle-West en 's-Gravenland.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Koken met Joost
Opgericht in November 2022

De onderneming Koken met Joost is gevestigd op Paganinistraat 47 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Eventcatering.

The Green Dream B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap The Green Dream B.V. is gevestigd op Sextantstraat 63 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Tuincentra.

Knopjes ID management
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Knopjes ID management is gevestigd op Sibeliusweg 216 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

PR Commercieel Advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming PR Commercieel Advies is gevestigd op Couperinstraat 20 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

DeLeaseWinkel
Opgericht in April 2015

De onderneming DeLeaseWinkel is gevestigd op Aert van Nesstraat 1N N te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Webportals.

SHOUDT Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SHOUDT Consultancy is gevestigd op Brahmsstraat 145 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Nanda Consultancy Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nanda Consultancy Services is gevestigd op Puccinistraat 104 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Van Hal Hospitality
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van Hal Hospitality is gevestigd op Brahmsstraat 120 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

LS Werkzaamheden
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LS Werkzaamheden is gevestigd op Pergolesistraat 5 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

Klusbedrijf CdeB
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Klusbedrijf CdeB is gevestigd op Jan de Geusrede 18 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Deep Brothers B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Deep Brothers B.V. is gevestigd op Vivaldistraat 12 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Belmond KB
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Belmond KB is gevestigd op Monteverdistraat 76 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

SMD Sneltransport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SMD Sneltransport is gevestigd op Abel Tasmanstraat 25 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Beauty by Baynes
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Beauty by Baynes is gevestigd op Franckstraat 53 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Autoglascentrum Capelle
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Autoglascentrum Capelle is gevestigd op Gounodstraat 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

 

Meer nieuws in Capelle-West en 's-Gravenland

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent