Bedrijven in Bizet-buurt

Wil je weten welke bedrijven er in Bizet-buurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bizet-buurt.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt
Opgericht in Maart 2023

De onderneming De Groepenkastspecialist Leo Boekholt is gevestigd op Schubertstraat 44 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Donderdag 2 februari 2023

Dio Douwes
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dio Douwes is gevestigd op Vivaldistraat 136 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

High End Productions
Opgericht in December 2022

De onderneming High End Productions is gevestigd op Griegstraat 21 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Woensdag 14 december 2022

Bouwbedrijf De Kooning B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Bouwbedrijf De Kooning B.V. is gevestigd op Vivaldistraat 134 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

ProteinMaster
Opgericht in December 2022

De onderneming ProteinMaster is gevestigd op Haydnstraat 9 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Ockenburg Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Ockenburg Holding B.V. is gevestigd op Vivaldistraat 67 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Gulyas Isolatie
Opgericht in November 2022

De onderneming Gulyas Isolatie is gevestigd op Vivaldistraat 154 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Donderdag 10 november 2022

Deep Brothers B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Deep Brothers B.V. is gevestigd op Vivaldistraat 12 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Goyarts Finance
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Goyarts Finance is gevestigd op Schubertstraat 48 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Elinie whisky advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Elinie whisky advies is gevestigd op Bizetstraat 7 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

ISO MOHAN Financi?le en IT Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ISO MOHAN Financi?le en IT Dienstverlening is gevestigd op Brahmsstraat 20 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

MH Licht & geluid B.V.
Opgericht in Maart 2010

De besloten vennootschap MH Licht & geluid B.V. is gevestigd op Bachstraat 7 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Vrijdag 7 oktober 2022

Procambium
Opgericht in September 2022

De onderneming Procambium is gevestigd op Brahmsstraat 58 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Dinsdag 13 september 2022

MEIT.
Opgericht in September 2022

De onderneming MEIT. is gevestigd op Haydnstraat 10 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

M. Verschuuren beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap M. Verschuuren beheer B.V. is gevestigd op Griegstraat 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

Meer nieuws in Bizet-buurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent