Bedrijven in Centrum-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum-Noord.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Theaterland
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Theaterland is gevestigd op Vernieuwde Boogerd 40 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Muhsen Al Sharad
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Muhsen Al Sharad is gevestigd op Geerweg 91 te Delft en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dutch Wolf Events B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Dutch Wolf Events B.V. is gevestigd op Buitenboogerd 57 te Delft en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

GTM Belgium B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GTM Belgium B.V. is gevestigd op Nieuwe Plantage 58 te Delft en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

GTM Germany B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GTM Germany B.V. is gevestigd op Nieuwe Plantage 58 te Delft en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

GTM Denmark B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GTM Denmark B.V. is gevestigd op Nieuwe Plantage 58 te Delft en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

GTM France B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GTM France B.V. is gevestigd op Nieuwe Plantage 58 te Delft en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

GTM Spain B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GTM Spain B.V. is gevestigd op Nieuwe Plantage 58 te Delft en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

GTM Holland B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GTM Holland B.V. is gevestigd op Nieuwe Plantage 58 te Delft en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

DTSI B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap DTSI B.V. is gevestigd op Nieuwe Plantage 58 te Delft en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Maandag 26 september 2022

Vereniging van Eigenaars Huis van Delft te Delft
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Huis van Delft te Delft is gevestigd op Klein Vrijenban 3 te Delft en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars ondersplitsing Stallingsgarage Huis van Delft te Delft
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars ondersplitsing Stallingsgarage Huis van Delft te Delft is gevestigd op Klein Vrijenban 3 te Delft en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars ondersplitsing Bedrijfsruimten Huis van Delft te Delft
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars ondersplitsing Bedrijfsruimten Huis van Delft te Delft is gevestigd op Klein Vrijenban 3 te Delft en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars ondersplitsing Woningen Huis van Delft te Delft
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars ondersplitsing Woningen Huis van Delft te Delft is gevestigd op Klein Vrijenban 3 te Delft en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Capture Moments
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Capture Moments is gevestigd op Geerboogerd 27 te Delft en is actief in de branche Fotografie.

 

Meer nieuws in Centrum-Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent