Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Heerensoci?teit OD18
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Heerensoci?teit OD18 is gevestigd op Oude Delft 18 te Delft en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Ahrens Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ahrens Consulting is gevestigd op de Vlouw 1C 4 te Delft en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Zonneveld Cultuur & Design
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Zonneveld Cultuur & Design is gevestigd op Burgwal 19 te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Day Dream Delft B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Day Dream Delft B.V. is gevestigd op Nieuwstraat 5 te Delft en is actief in de branche Restaurants.

Vereniging Cigar Amigos
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging Cigar Amigos is gevestigd op Wijnhaven 10 te Delft en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Jaime Junell
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Jaime Junell is gevestigd op Papenstraat 71 te Delft en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

De Boterbrug B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap De Boterbrug B.V. is gevestigd op Boterbrug 15 te Delft en is actief in de branche Restaurants.

Rosa van Diem
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rosa van Diem is gevestigd op Kromstraat 33A te Delft en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

LC Delft B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap LC Delft B.V. is gevestigd op Voldersgracht 8 te Delft en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Vrijdag 7 oktober 2022

Diederik Heijbroek
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Diederik Heijbroek is gevestigd op Oude Delft 120 te Delft en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Rheological Services B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Rheological Services B.V. is gevestigd op Kromstraat 4B te Delft en is actief in de branche Overig natuurwetenschappelijk speur- en ontwikkelingswerk (niet biotechnologisch).

Brouwer Art & Technology B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Brouwer Art & Technology B.V. is gevestigd op Markt 40 te Delft en is actief in de branche Financiële holdings.

Wouter Romeijnders
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Wouter Romeijnders is gevestigd op Kromstraat 28F te Delft en is actief in de branche Fotografie.

Maandag 26 september 2022

Maarten Albert
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Maarten Albert is gevestigd op Oude Delft 106 te Delft en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

FilipKA
Opgericht in September 2022

De onderneming FilipKA is gevestigd op Markt 14 te Delft en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

 

Meer nieuws in Centrum

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent