Bedrijven in Centrum-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum-Oost.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

NKBoerman
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NKBoerman is gevestigd op Oostplantsoen 19 te Delft en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

P50 Projects B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap P50 Projects B.V. is gevestigd op Verwersdijk 160 te Delft en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Studio Jose Martinez Castro
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Studio Jose Martinez Castro is gevestigd op Nieuwe Langendijk 4 te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

M.C. de Waard
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M.C. de Waard is gevestigd op Verwersdijk 118 te Delft en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

JC Bougie
Opgericht in Oktober 2018

De vereniging JC Bougie is gevestigd op Rietveld 1 te Delft en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Novel Insights
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Novel Insights is gevestigd op Verwersdijk 12 te Delft en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Peter Bourne Music
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Peter Bourne Music is gevestigd op Oosterstraat 9 te Delft en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Rivi?rafinance
Opgericht in September 2022

De onderneming Rivi?rafinance is gevestigd op Kantoorgracht 9 te Delft en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Vrijdag 7 oktober 2022

VanHiske
Opgericht in September 2022

De onderneming VanHiske is gevestigd op Paardenmarkt 20 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 26 september 2022

MFS Development
Opgericht in September 2022

De onderneming MFS Development is gevestigd op Nieuwe Langendijk 80B te Delft en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Pizzeria Ristorante La Fontanella Verwersdijk
Opgericht in Maart 2002

De vennootschap onder firma Pizzeria Ristorante La Fontanella Verwersdijk is gevestigd op Pluympot 17 te Delft en is actief in de branche Restaurants.

Maandag 12 september 2022

Vereniging van Eigenaars Vlamingstraat 88/88A te Delft
Opgericht in December 1981

De vereniging Vereniging van Eigenaars Vlamingstraat 88/88A te Delft is gevestigd op Vlamingstraat 88 te Delft en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 4 augustus 2022

Pizzeria La Bella
Opgericht in December 2017

De onderneming Pizzeria La Bella is gevestigd op Nieuwe Langendijk 60 te Delft en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Taal is Toekomst
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Taal is Toekomst is gevestigd op Houthaak 1B te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 12 juli 2022

Zonneveld-Verhoeff Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Zonneveld-Verhoeff Holding B.V. is gevestigd op Verwersdijk 184 te Delft en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Meer nieuws in Centrum-Oost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent