Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Maandag 30 januari 2023

Busken Services
Opgericht in November 2022

De onderneming Busken Services is gevestigd op Bastiaanpoort 8 te Delft en is actief in de branche Eventcatering.

Laanoo
Opgericht in December 2022

De onderneming Laanoo is gevestigd op Poppesteeg 1E te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Linda Hoogduijn
Opgericht in December 2022

De onderneming Linda Hoogduijn is gevestigd op Voorstraat 7 te Delft en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

SPKR design
Opgericht in November 2022

De onderneming SPKR design is gevestigd op Choorstraat 10 te Delft en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Amal Webdesign
Opgericht in December 2022

De onderneming Amal Webdesign is gevestigd op Zuidwal 3A te Delft en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Connected-Change
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Connected-Change is gevestigd op Phoenixstraat 66Ruimte 403 te Delft en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Naklecha
Opgericht in December 2022

De onderneming Naklecha is gevestigd op Phoenixstraat 16A 38 te Delft en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

VEA van Iersel
Opgericht in December 2022

De onderneming VEA van Iersel is gevestigd op Wijnhaven 15A te Delft en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 14 december 2022

VRCG
Opgericht in November 2022

De onderneming VRCG is gevestigd op Geerweg 115 te Delft en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

CWAIN Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming CWAIN Consultancy is gevestigd op Raam 174 te Delft en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Elemento Group B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Elemento Group B.V. is gevestigd op Phoenixstraat 54 te Delft en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Ozlu Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ozlu Consulting is gevestigd op Oude Delft 201A te Delft en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Saba Imtiaz
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Saba Imtiaz is gevestigd op Bastiaansplein 63 te Delft en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Bres Zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Bres Zorg is gevestigd op Vlamingstraat 20 te Delft en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

North Technologies B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap North Technologies B.V. is gevestigd op Phoenixstraat 54 te Delft en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

 

Meer nieuws in Binnenstad

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent