Bedrijven in Haarlemmerhoutkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Haarlemmerhoutkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haarlemmerhoutkwartier.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Stichting Administratiekantoor Iberia Beheer
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Iberia Beheer is gevestigd op Dreef 48 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

STRIDER DATA LLC
Opgericht in Januari 2024

De onderneming STRIDER DATA LLC is gevestigd op Badhuisstraat 45 te Haarlem en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Gewoon Elinor
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Gewoon Elinor is gevestigd op Twijnderslaan 51 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Ibai de Miguel Euphonium
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Ibai de Miguel Euphonium is gevestigd op Esschilderstraat 16RD te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Blue Chip Amsterdam
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Blue Chip Amsterdam is gevestigd op Koningsteinstraat 5 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Jeremia Julius
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Jeremia Julius is gevestigd op Wijde Geldelozepad 10ZW te Haarlem en is actief in de branche Fotografie.

Traxies
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Traxies is gevestigd op Tweede Emmastraat 24 te Haarlem en is actief in de branche Reclamebureaus.

Iberia Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Iberia Beheer B.V. is gevestigd op Dreef 48 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Flor do Mar
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Flor do Mar is gevestigd op Nauwe Geldelozepad 30 te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

PLEM
Opgericht in Februari 2024

De onderneming PLEM is gevestigd op Bloemhofstraat 35RD te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Quantico B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Quantico B.V. is gevestigd op Lommerlustlaan 29 te Haarlem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Studio Hogenboom
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Studio Hogenboom is gevestigd op Prinsessekade 7 te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

SL Digital
Opgericht in Februari 2024

De onderneming SL Digital is gevestigd op Berkenrodestraat 38B te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Van Zutphen Interim Management
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Van Zutphen Interim Management is gevestigd op Schouwtjeslaan 34 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

JA Capital B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap JA Capital B.V. is gevestigd op Schouwtjeslaan 59ZW te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Buurten in Haarlemmerhoutkwartier

Meer nieuws in Haarlemmerhoutkwartier

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement