Bedrijven in Koninginnebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Koninginnebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Koninginnebuurt.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Stichting Damiaat
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Damiaat is gevestigd op Uit den Bosstraat 13 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Lensink CCT
Opgericht in September 2022

De onderneming Lensink CCT is gevestigd op Lorentzplein 33 te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Wallow Finch
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Wallow Finch is gevestigd op Wijde Geldelozepad 11A te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Electric Borneo Cat
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Electric Borneo Cat is gevestigd op Tempeliersstraat 59RD te Haarlem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Vereniging van Eigenaren flatgebouw Wijde Geldelozepad 31 zwart en rood en 33 zwart en rood te Haarlem
Opgericht in December 1974

De vereniging Vereniging van Eigenaren flatgebouw Wijde Geldelozepad 31 zwart en rood en 33 zwart en rood te Haarlem is gevestigd op Wijde Geldelozepad 33A te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

SalesMatters
Opgericht in September 2022

De onderneming SalesMatters is gevestigd op Tempeliersstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 13 september 2022

Cellar Door
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Cellar Door is gevestigd op Raamsingel 52RD te Haarlem en is actief in de branche Restaurants.

Maandag 12 september 2022

Stichting Beheer Derdengelden Stolberg
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting Beheer Derdengelden Stolberg is gevestigd op Stolbergstraat 8 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Dorpsstraat3
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Dorpsstraat3 is gevestigd op Van Eedenstraat 10-0004 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Woensdag 31 augustus 2022

Early Childcare Education
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Early Childcare Education is gevestigd op Wagenweg 136 te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

The Content Game B.V.
Opgericht in April 2021

De besloten vennootschap The Content Game B.V. is gevestigd op Koorstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

TCG Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap TCG Holding B.V. is gevestigd op Koorstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 25 augustus 2022

De Hullen Roden B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap De Hullen Roden B.V. is gevestigd op Wagenweg 66 te Haarlem en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Donderdag 4 augustus 2022

Bureau E3000 B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Bureau E3000 B.V. is gevestigd op Julianastraat 9 te Haarlem en is actief in de branche Lease van niet-financiële immateriële activa.

Slinge 1 Energy B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Slinge 1 Energy B.V. is gevestigd op Wagenweg 66 te Haarlem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

Buurten in Haarlemmerhoutkwartier

Meer nieuws in Koninginnebuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent