Bedrijven in Hoofddorp

Wil je weten welke bedrijven er in Hoofddorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoofddorp.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

vereniging van eigenaren Ophelialaan 93, 93-a, b en c te Aalsmeer
Opgericht in December 2023

De vereniging vereniging van eigenaren Ophelialaan 93, 93-a, b en c te Aalsmeer is gevestigd op Vijverbos 101 te Hoofddorp en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Selflovehairserenity
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Selflovehairserenity is gevestigd op Tolheksbos 64 te Hoofddorp en is actief in de branche Haarverzorging.

FVS t.h.o.d.n. RVM Groep B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap FVS t.h.o.d.n. RVM Groep B.V. is gevestigd op Kruisweg 977 te Hoofddorp en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Mac 'n Burger
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Mac 'n Burger is gevestigd op Rijnlanderweg 774 te Hoofddorp en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

AS Business
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma AS Business is gevestigd op Siriusdreef 17(Kamer 51) te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Abel Yemane
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Abel Yemane is gevestigd op Stationsweg 2A te Hoofddorp en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Golden Solar (The Netherlands) B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Golden Solar (The Netherlands) B.V. is gevestigd op Taurusavenue 3 te Hoofddorp en is actief in de branche Vervaardiging van elektronische componenten.

TSH VOF
Opgericht in December 2010

De vennootschap onder firma TSH VOF is gevestigd op Graan voor Visch 14802 te Hoofddorp en is actief in de branche Vervoer per taxi.

CLYR'S
Opgericht in Mei 2024

De onderneming CLYR'S is gevestigd op Marktlaan 21D te Hoofddorp en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

IQLUS B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap IQLUS B.V. is gevestigd op Thomas Morelaan 104 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Moradi Rijschool
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Moradi Rijschool is gevestigd op Skagerrak 62 te Hoofddorp en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

SN-Men
Opgericht in April 2024

De onderneming SN-Men is gevestigd op Koegelwieck 8 te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

CatchITPK Studio
Opgericht in Mei 2024

De onderneming CatchITPK Studio is gevestigd op Kobbeduinen 11 te Hoofddorp en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Vanny's Soulfood
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vanny's Soulfood is gevestigd op Ulriksholm 27 te Hoofddorp en is actief in de branche Eventcatering.

The Grilling Dutchmen
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma The Grilling Dutchmen is gevestigd op Bunderbos 92 te Hoofddorp en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Buurten in Hoofddorp

Meer nieuws in Hoofddorp

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Haarlemmermeer

Flitser A4, Hoofddorp
Amsterdam - Leiden
Laatst waargenomen: 22:14 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement