Bedrijven in Hoofddorp

Wil je weten welke bedrijven er in Hoofddorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoofddorp.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Kensenhuis ICT Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kensenhuis ICT Consultancy is gevestigd op Antje Breijerstraat 65 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

WNKstudio
Opgericht in Januari 2023

De onderneming WNKstudio is gevestigd op Anna Blamanstraat 124 te Hoofddorp en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Labbox Nederland B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Labbox Nederland B.V. is gevestigd op Wijkermeerstraat 5 te Hoofddorp en is actief in de branche Vervaardiging en bewerking van overig glas, inclusief technisch glaswerk.

All-round klusjes Salim
Opgericht in Januari 2023

De onderneming All-round klusjes Salim is gevestigd op Liesbos 229 te Hoofddorp en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

ALIDA LAKEMAN B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap ALIDA LAKEMAN B.V. is gevestigd op Laan van Norfolk 23 te Hoofddorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sonia Ashira
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sonia Ashira is gevestigd op Bervoetsbos 77 te Hoofddorp en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Eternity MDM B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Eternity MDM B.V. is gevestigd op De Vleyen 41 te Hoofddorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Bouwerzzz
Opgericht in Januari 2023

De stichting Stichting Bouwerzzz is gevestigd op Taurusavenue 165 te Hoofddorp en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Speedy Solutions
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Speedy Solutions is gevestigd op Assinkbos 164 te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hoveniersbedrijf Hans van der Steeg
Opgericht in Januari 1998

De onderneming Hoveniersbedrijf Hans van der Steeg is gevestigd op Graan voor Visch 15601 te Hoofddorp en is actief in de branche Landschapsverzorging.

CaBe B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap CaBe B.V. is gevestigd op Schildgronden 65 te Hoofddorp en is actief in de branche Financiële holdings.

Mekawi B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Mekawi B.V. is gevestigd op Sparresholm 94 te Hoofddorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Abby House B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Abby House B.V. is gevestigd op Hannie Schaftstraat 24 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Talitha Services
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Talitha Services is gevestigd op Fanny Blankers-Koenlaan 29N te Hoofddorp en is actief in de branche Eventcatering.

Tom Fabel Interim-Management en Advisering
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tom Fabel Interim-Management en Advisering is gevestigd op Clausholm 2 te Hoofddorp en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

 

Buurten in Hoofddorp

Meer nieuws in Hoofddorp

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent