Bedrijven in Hoofddorp Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Hoofddorp Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoofddorp Noord.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Abel Yemane
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Abel Yemane is gevestigd op Stationsweg 2A te Hoofddorp en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Stichting administratiekantoor Team Loyalty
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting administratiekantoor Team Loyalty is gevestigd op Debbemeerstraat 25 te Hoofddorp en is actief in de branche Financiële holdings.

Birgit's Expertise bij Erfenis & Echtscheiding
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Birgit's Expertise bij Erfenis & Echtscheiding is gevestigd op Burgemeester Pabstlaan 10 te Hoofddorp en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Emtel del Noroeste S.L.
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Emtel del Noroeste S.L. is gevestigd op Wijkermeerstraat 5 te Hoofddorp en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Savoj Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Savoj Holding B.V. is gevestigd op Hoofdweg 667A te Hoofddorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Miran Kapper
Opgericht in April 2024

De onderneming Miran Kapper is gevestigd op Prinses Irenestraat 13 te Hoofddorp en is actief in de branche Haarverzorging.

Woensdag 24 april 2024

TomNiVerse
Opgericht in April 2024

De onderneming TomNiVerse is gevestigd op Waterwolf 47 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

ACH Consulting
Opgericht in Maart 2024

De onderneming ACH Consulting is gevestigd op Koegrasstraat 5 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

LUMAE Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap LUMAE Holding B.V. is gevestigd op J.C. Beetslaan 66 te Hoofddorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Rosato Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Rosato Holding B.V. is gevestigd op J.C. Beetslaan 56 te Hoofddorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Bakucar
Opgericht in April 2024

De onderneming Bakucar is gevestigd op Schinkelstraat 54 te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dana makelaardij t.h.o.d.n. Re/Max Uw makelaar
Opgericht in April 2024

De onderneming Dana makelaardij t.h.o.d.n. Re/Max Uw makelaar is gevestigd op Noordmeerstraat 7F te Hoofddorp en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

N&A Business Care
Opgericht in Maart 2024

De onderneming N&A Business Care is gevestigd op Achtermeerstraat 41 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

ESPEN SERVICES
Opgericht in Maart 2024

De onderneming ESPEN SERVICES is gevestigd op Kruisweg 1117 te Hoofddorp en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Ruud de Vries Improvements
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ruud de Vries Improvements is gevestigd op Stationsweg 82 te Hoofddorp en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

Buurten in Hoofddorp

Meer nieuws in Hoofddorp Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement