Bedrijven in Hoofddorp Bornholm Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Hoofddorp Bornholm Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoofddorp Bornholm Oost.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Moradi Rijschool
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Moradi Rijschool is gevestigd op Skagerrak 62 te Hoofddorp en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Standofl-Kelner
Opgericht in April 2024

De onderneming Standofl-Kelner is gevestigd op Clausholm 47 te Hoofddorp en is actief in de branche Eventcatering.

FEEM design
Opgericht in April 2024

De onderneming FEEM design is gevestigd op Birkholm 38 te Hoofddorp en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 24 april 2024

Essence spa B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Essence spa B.V. is gevestigd op Skagerrak 140 te Hoofddorp en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

OMPH Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap OMPH Holding B.V. is gevestigd op Skagerrak 140 te Hoofddorp en is actief in de branche Financiële holdings.

The Fancy Financial
Opgericht in April 2024

De onderneming The Fancy Financial is gevestigd op Engelsholm 90 te Hoofddorp en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

KVA CONSULTING
Opgericht in Februari 2024

De onderneming KVA CONSULTING is gevestigd op Saltholm 23 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Goudberg Appartementen
Opgericht in September 2014

De vennootschap onder firma Goudberg Appartementen is gevestigd op Lindholm 117 te Hoofddorp en is actief in de branche Verhuur van overige woonruimte.

deDesign agency
Opgericht in Maart 2024

De onderneming deDesign agency is gevestigd op Alholm 58 te Hoofddorp en is actief in de branche Reclamebureaus.

JMCL Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap JMCL Holding B.V. is gevestigd op Rosenholm 233 te Hoofddorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Meer Jazz Haarlemmermeer
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Meer Jazz Haarlemmermeer is gevestigd op Houtwijkerveld 75 te Hoofddorp en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Woensdag 10 april 2024

Little Boy B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Little Boy B.V. is gevestigd op Engelsholm 84 te Hoofddorp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

R&S Pakketdienst B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap R&S Pakketdienst B.V. is gevestigd op Alholm 54 te Hoofddorp en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Shelley Schelhaas Design
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Shelley Schelhaas Design is gevestigd op Birkholm 152 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

E-Mall Nederland
Opgericht in Maart 2024

De onderneming E-Mall Nederland is gevestigd op Alholm 15 te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Buurten in Hoofddorp

Meer nieuws in Hoofddorp Bornholm Oost

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement