Bedrijven in Hoofddorp Floriande West

Wil je weten welke bedrijven er in Hoofddorp Floriande West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoofddorp Floriande West.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

ChessMatters
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ChessMatters is gevestigd op Koegelwieck 23 te Hoofddorp en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Sabine Malloggi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sabine Malloggi is gevestigd op Vuurboetsduin 105 te Hoofddorp en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Toekoen Aviation
Opgericht in November 2022

De onderneming Toekoen Aviation is gevestigd op De Muy 321 te Hoofddorp en is actief in de branche Dienstverlening voor de luchtvaart.

HamBels B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap HamBels B.V. is gevestigd op Kobbeduinen 10 te Hoofddorp en is actief in de branche Financiƫle holdings.

CasMaster
Opgericht in November 2022

De onderneming CasMaster is gevestigd op Steenenbaak 20 te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rutger van Munster
Opgericht in November 2022

De onderneming Rutger van Munster is gevestigd op Westhove 4 te Hoofddorp en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Rob van den Berg Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Rob van den Berg Consultancy is gevestigd op Duinbeek 100 te Hoofddorp en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

AllThingsCloud
Opgericht in November 2022

De onderneming AllThingsCloud is gevestigd op Het Oerd 9 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Cotyora Trading Company
Opgericht in November 2022

De onderneming Cotyora Trading Company is gevestigd op Simonszand 61 te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

All In advies Ostara
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming All In advies Ostara is gevestigd op Steenenbaak 55 te Hoofddorp en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Rawi Fanaat
Opgericht in November 2022

De onderneming Rawi Fanaat is gevestigd op Deltaweg 39 te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

White-Heart
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming White-Heart is gevestigd op Middelplaten 3 te Hoofddorp en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Aya's Social Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Aya's Social Care is gevestigd op Goudplaat 49 te Hoofddorp en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

dK Small Events
Opgericht in November 2022

De onderneming dK Small Events is gevestigd op Moermond 79 te Hoofddorp en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

Sebda
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sebda is gevestigd op Haringvliet 42 te Hoofddorp en is actief in de branche stukadoors.

 

Buurten in Hoofddorp

Meer nieuws in Hoofddorp Floriande West

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent