Bedrijven in Haarlemmermeer

Wil je weten welke bedrijven er in Haarlemmermeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haarlemmermeer.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Schoeller Rental B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Schoeller Rental B.V. is gevestigd op Taurusavenue 35South Tower, te Hoofddorp en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Itten Suginami Amsterdam
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Itten Suginami Amsterdam is gevestigd op Grote Belt 348 te Hoofddorp en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

Stichting Sirocco
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Sirocco is gevestigd op Spicalaan 39 te Hoofddorp en is actief in de branche Financiële holdings.

Scheeres Consulting
Opgericht in December 2022

De onderneming Scheeres Consulting is gevestigd op Remmersteinpark 74 te Nieuw-Vennep en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Daan Schuilenburg
Opgericht in November 2022

De onderneming Daan Schuilenburg is gevestigd op Kleine Poellaan 16 te Rijsenhout en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Goff Technical Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Goff Technical Services is gevestigd op Hoofdweg 854W te Hoofddorp en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Tuinmeubelland Cruquius B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Tuinmeubelland Cruquius B.V. is gevestigd op Spaarneweg 22A te Cruquius en is actief in de branche Winkels in meubels.

perfekt haar
Opgericht in November 2022

De onderneming perfekt haar is gevestigd op Wallebos 109 te Hoofddorp en is actief in de branche Haarverzorging.

Can import
Opgericht in November 2022

De onderneming Can import is gevestigd op Aletta Jacobsdreef 126 te Hoofddorp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

RJEST
Opgericht in November 2022

De onderneming RJEST is gevestigd op Assinkbos 177 te Hoofddorp en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Theo Peeters Automotive B.V.
Opgericht in Mei 2013

De besloten vennootschap Theo Peeters Automotive B.V. is gevestigd op Opaallaan 2 te Hoofddorp en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Cargo Movers Netherlands B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Cargo Movers Netherlands B.V. is gevestigd op Daalmeerstraat 24 te Hoofddorp en is actief in de branche Goederenvervoer door de lucht.

Kevinvdweijden Holding 2 B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Kevinvdweijden Holding 2 B.V. is gevestigd op IJweg 1105A te Hoofddorp en is actief in de branche Financiële holdings.

SBP Office B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap SBP Office B.V. is gevestigd op Boeingavenue 271 te Schiphol-Rijk en is actief in de branche Facility management.

PN Algemene Diensten en Producten B.V.
Opgericht in Maart 2018

De besloten vennootschap PN Algemene Diensten en Producten B.V. is gevestigd op Hartingstraat 4 te Nieuw-Vennep en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent