Bedrijven in Haarlemmermeer

Wil je weten welke bedrijven er in Haarlemmermeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haarlemmermeer.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Olive Era B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Olive Era B.V. is gevestigd op Frankfurtstraat 36 te LIJNDEN en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

djuwels
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming djuwels is gevestigd op Hoofdweg 151 te LIJNDEN en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

ThoWin Consulting
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming ThoWin Consulting is gevestigd op Toevluchtstraat 34 te Badhoevedorp en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Eastbound Projects
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Eastbound Projects is gevestigd op Westhove 51 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

CineMater Photography
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming CineMater Photography is gevestigd op Keizersweg 95 te Badhoevedorp en is actief in de branche Fotografie.

Ossimo Adviesdiensten
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Ossimo Adviesdiensten is gevestigd op Terreplein 1 te Vijfhuizen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Happy Healthy Journey
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Happy Healthy Journey is gevestigd op Mastbos 415 te Hoofddorp en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Markus Toezicht, Advies, Bestuur en Interim Management
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Markus Toezicht, Advies, Bestuur en Interim Management is gevestigd op Watervliet 88 te Hoofddorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

AdsUp
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming AdsUp is gevestigd op Pa Verkuijllaan 12 te Badhoevedorp en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Zhengsolar B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Zhengsolar B.V. is gevestigd op Siriusdreef 17 te Hoofddorp en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

V.v.E. Overtoom 516 te Amsterdam
Opgericht in Oktober 2023

De vereniging V.v.E. Overtoom 516 te Amsterdam is gevestigd op Matthijs Sterklaan 20 te Zwanenburg en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

BerrySource B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap BerrySource B.V. is gevestigd op Duinbeek 60 te Hoofddorp en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

Leupen Pharmaceutical Services
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Leupen Pharmaceutical Services is gevestigd op Ravensbos 124 te Hoofddorp en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

A.Nazir Experience Facility's
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming A.Nazir Experience Facility's is gevestigd op Bunderbos 85 te Hoofddorp en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Stance creations
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Stance creations is gevestigd op Willemsbos 158 te Hoofddorp en is actief in de branche Fotografie.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent