Bedrijven in Wilderinkshoek

Wil je weten welke bedrijven er in Wilderinkshoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wilderinkshoek.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Bollux Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Bollux Holding B.V. is gevestigd op Smaragdstraat 1 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

the Conscious Quokka
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma the Conscious Quokka is gevestigd op Oelerweg 135 te Hengelo en is actief in de branche Webportals.

JNN Solutions
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma JNN Solutions is gevestigd op Esrein 7 te Hengelo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Cultivated Systems B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Cultivated Systems B.V. is gevestigd op Oelerweg 110 te Hengelo en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Bollux B.V.
Opgericht in September 2020

De besloten vennootschap Bollux B.V. is gevestigd op Smaragdstraat 1 te Hengelo en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Plexi Sign Studio
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Plexi Sign Studio is gevestigd op Geerdinksweg 22 te Hengelo en is actief in de branche Reclamebureaus.

Dinsdag 11 juni 2024

Cafetaria Peho
Opgericht in Maart 2009

De vennootschap onder firma Cafetaria Peho is gevestigd op Boekeloseweg 81 te Hengelo en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Giftclub Agathaplein B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Giftclub Agathaplein B.V. is gevestigd op Agathaplein 98 te Hengelo en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

PKT Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap PKT Holding B.V. is gevestigd op Topaasstraat 40 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JUST de Juiste Stap
Opgericht in Mei 2024

De onderneming JUST de Juiste Stap is gevestigd op Topaasstraat 28 te Hengelo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Tamer Management
Opgericht in April 2024

De onderneming Tamer Management is gevestigd op Marijkestraat 14 te Hengelo en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

NailsbyPaula
Opgericht in Mei 2024

De onderneming NailsbyPaula is gevestigd op F. Zernikestraat 161 te Hengelo en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

RKM-Arens Investment B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap RKM-Arens Investment B.V. is gevestigd op Amarilstraat 21 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Laura Kramer, psychotherapie en systeemtherapie
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Laura Kramer, psychotherapie en systeemtherapie is gevestigd op Gezinastraat 29 te Hengelo en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

T. Jaarsma Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap T. Jaarsma Holding B.V. is gevestigd op Vechtlaan 14 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Wilderinkshoek

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Hengelo

Flitser A1, Hengelo
Grens met Duitsland - Hengelo
Laatst waargenomen: 08:31 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement