Bedrijven in Tuindorp 't Lansink

Wil je weten welke bedrijven er in Tuindorp 't Lansink zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tuindorp 't Lansink.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Vereniging van Eigenaars Anastasia Klooster te Hengelo
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Anastasia Klooster te Hengelo is gevestigd op Kerkstraat 88A te Hengelo en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

FleetSense Autoverhuur B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap FleetSense Autoverhuur B.V. is gevestigd op Lansinkesweg 4 te Hengelo en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Human Rise B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Human Rise B.V. is gevestigd op Lansinkesweg 4 te Hengelo en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Pum B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Pum B.V. is gevestigd op Beckumerstraat 23 te Hengelo en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 18 maart 2024

GT Restomods
Opgericht in Februari 2024

De onderneming GT Restomods is gevestigd op van Markenstraat 2 te Hengelo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Buitenplaats berg en bos
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Buitenplaats berg en bos is gevestigd op Industriestraat 35B te Hengelo en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Autobedrijf Verberne
Opgericht in Augustus 1988

De vennootschap onder firma Autobedrijf Verberne is gevestigd op Industriestraat 226 te Hengelo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

GelijkZorg
Opgericht in Februari 2024

De onderneming GelijkZorg is gevestigd op St. Ludgerusstraat 39 te Hengelo en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Actus Rens
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Actus Rens is gevestigd op Schouwinksweg 34 te Hengelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Wessellk B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Wessellk B.V. is gevestigd op van Markenstraat 6 te Hengelo en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

Joka Beheer B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Joka Beheer B.V. is gevestigd op Marten Meesstraat 26 te Hengelo en is actief in de branche Financiële holdings.

Surviver
Opgericht in November 2023

De onderneming Surviver is gevestigd op Schouwinksweg 12 te Hengelo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vie Innovate
Opgericht in November 2023

De onderneming Vie Innovate is gevestigd op Industriestraat 49 te Hengelo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 13 december 2023

Barno Auto's
Opgericht in November 2007

De vennootschap onder firma Barno Auto's is gevestigd op Industriestraat 234 te Hengelo en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Buena Vista Escapes B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Buena Vista Escapes B.V. is gevestigd op Willem de Clercqstraat 51 te Hengelo en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Meer nieuws in Tuindorp 't Lansink

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement