Bedrijven in Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Bollux Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Bollux Holding B.V. is gevestigd op Smaragdstraat 1 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Bollux B.V.
Opgericht in September 2020

De besloten vennootschap Bollux B.V. is gevestigd op Smaragdstraat 1 te Hengelo en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Dinsdag 11 juni 2024

PKT Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap PKT Holding B.V. is gevestigd op Topaasstraat 40 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JUST de Juiste Stap
Opgericht in Mei 2024

De onderneming JUST de Juiste Stap is gevestigd op Topaasstraat 28 te Hengelo en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

RKM-Arens Investment B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap RKM-Arens Investment B.V. is gevestigd op Amarilstraat 21 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 10 april 2024

MENK B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap MENK B.V. is gevestigd op Amarilstraat 4 te Hengelo en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Maandag 18 maart 2024

VML Group B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap VML Group B.V. is gevestigd op Diamantstraat 1E te Hengelo en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

GETCO B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap GETCO B.V. is gevestigd op Diamantstraat 1E te Hengelo en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

VML Event Facilities B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap VML Event Facilities B.V. is gevestigd op Diamantstraat 1E te Hengelo en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Muha Beheer B.V.
Opgericht in December 2010

De besloten vennootschap Muha Beheer B.V. is gevestigd op Topaasstraat 28 te Hengelo en is actief in de branche Projectontwikkeling.

VML Invest B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap VML Invest B.V. is gevestigd op Diamantstraat 1E te Hengelo en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Hudro SURYOYO
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Hudro SURYOYO is gevestigd op Robijnstraat 34 te Hengelo en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Donderdag 1 februari 2024

Consortium MLU MEKOr 200HN
Opgericht in December 2023

De vennootschap onder firma Consortium MLU MEKOr 200HN is gevestigd op Zuidelijke Havenweg 40 te Hengelo en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Dinsdag 23 januari 2024

BOB vastgoed B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap BOB vastgoed B.V. is gevestigd op Aquamarijnstraat 129 te Hengelo en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

Woensdag 13 december 2023

LH special products B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap LH special products B.V. is gevestigd op Granaatstraat 54 te Hengelo en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in niet-consumentenartikelen.

Meer nieuws in Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement