Kledingswinkels in Leidschendam-Voorburg

Zoek je een kledingwinkel in Leidschendam-Voorburg? Hieronder vind je een overzicht van alle kledingswinkels in Leidschendam-Voorburg.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Blink Lingerie B.V.
Opgericht in November 2013

De besloten vennootschap Blink Lingerie B.V. is gevestigd op Herenstraat 123 te Voorburg en is actief in de branche kledingwinkels.

Prenatal
Opgericht in April 2013

De onderneming Prenatal is gevestigd op Rozemarijn 8 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Bronwasser
Opgericht in April 2013

De onderneming Bronwasser is gevestigd op Kamperfoelie 16-18 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

&zo Bijouterieën
Opgericht in April 2013

De onderneming &zo Bijouterieën is gevestigd op Berberis 17 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

The Stone - Voorburg
Opgericht in April 2013

De onderneming The Stone - Voorburg is gevestigd op Koningin Julianaplein 27A te Voorburg en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Patou
Opgericht in April 2013

De onderneming Patou is gevestigd op Herenstraat 79A te Voorburg en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Jeans Centre
Opgericht in April 2013

De onderneming Jeans Centre is gevestigd op Liguster 31 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Voor de kleine Burger
Opgericht in April 2013

De onderneming Voor de kleine Burger is gevestigd op Wielemakersslop 7 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Iki Dress
Opgericht in April 2013

De onderneming Iki Dress is gevestigd op Laan van Nieuw Oosteinde 70A te Voorburg en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Donna Di
Opgericht in April 2013

De onderneming Donna Di is gevestigd op Herenstraat 102 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Chouette
Opgericht in April 2013

De onderneming Chouette is gevestigd op Damlaan 9 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Undici
Opgericht in April 2013

De onderneming Undici is gevestigd op Herenstraat 11 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Annemarie
Opgericht in April 2013

De onderneming Annemarie is gevestigd op Herenstraat 81 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Dialey Fashion
Opgericht in November 2013

De onderneming Dialey Fashion is gevestigd op Damstraat 46 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

Promiss B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Promiss B.V. is gevestigd op Rozemarijn 1 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent