Bedrijven in Buitenwijk Noordoost

Wil je weten welke bedrijven er in Buitenwijk Noordoost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Buitenwijk Noordoost.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

KAJEN Nail Room
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming KAJEN Nail Room is gevestigd op Ireneweg 42A 01 te Maastricht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

SJ Dressage
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming SJ Dressage is gevestigd op Geneinde 42 te Maastricht en is actief in de branche Paardensport en maneges.

Dinsdag 10 oktober 2023

Your Own Flow
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Your Own Flow is gevestigd op Weert 13 te Maastricht en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Silicone Haemorrhoids
Opgericht in September 2023

De onderneming Silicone Haemorrhoids is gevestigd op Hartelstein 204 te Maastricht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Innovation To Work B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Innovation To Work B.V. is gevestigd op Galjoenweg 5 te Maastricht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

SABA dienstverlening
Opgericht in September 2023

De onderneming SABA dienstverlening is gevestigd op Sluisdijk 53 te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Stassen Administraties
Opgericht in September 2023

De onderneming Stassen Administraties is gevestigd op Hertog van Brabantlaan 103 te Maastricht en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Maandag 2 oktober 2023

ZRK services
Opgericht in September 2023

De onderneming ZRK services is gevestigd op Ruyterstraat 6 te Maastricht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Assespoetsers Cleaning
Opgericht in September 2023

De vennootschap onder firma Assespoetsers Cleaning is gevestigd op Wetzerveld 1B te Maastricht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Praktijk Imrama
Opgericht in September 2023

De onderneming Praktijk Imrama is gevestigd op Keizerstraat 12 te Maastricht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Apricot Labs
Opgericht in September 2023

De onderneming Apricot Labs is gevestigd op Bovenstraat 33R te Maastricht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

KLprint
Opgericht in September 2023

De onderneming KLprint is gevestigd op Ireneweg 4 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 12 september 2023

Klussenbedrijf D. van Dijk
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Klussenbedrijf D. van Dijk is gevestigd op Adam van Harenstraat 25 te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

J.v.B. Gevelmontage
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming J.v.B. Gevelmontage is gevestigd op Heinsbergstraat 11 te Maastricht en is actief in de branche Bouwtimmeren.

made xtreme
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming made xtreme is gevestigd op Kasteelstraat 2 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent