Bedrijven in Beatrixhaven

Wil je weten welke bedrijven er in Beatrixhaven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Beatrixhaven.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Verstraten Hospitality
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Verstraten Hospitality is gevestigd op Galjoenweg 35B te Maastricht en is actief in de branche Eventcatering.

Tubema B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Tubema B.V. is gevestigd op Galjoenweg 19 te Maastricht en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

Aquapack
Opgericht in Mei 2011

De onderneming Aquapack is gevestigd op Ankerkade 125B te Maastricht en is actief in de branche Vervaardiging van farmaceutische producten (geen grondstoffen).

Dinsdag 12 juli 2022

Tubepro B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Tubepro B.V. is gevestigd op Galjoenweg 19 te Maastricht en is actief in de branche Groothandel in non-ferrometalen en -halffabrikaten.

GIW B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap GIW B.V. is gevestigd op Galjoenweg 35 te Maastricht en is actief in de branche Winkels in meubels.

Dinsdag 14 juni 2022

Royalty Hairextensions B.V.
Opgericht in December 2019

De besloten vennootschap Royalty Hairextensions B.V. is gevestigd op Punterweg 21 te Maastricht en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

Royalty Hairextensions Beheer B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap Royalty Hairextensions Beheer B.V. is gevestigd op Punterweg 21 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 26 april 2022

SOMA Works Support B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap SOMA Works Support B.V. is gevestigd op Galjoenweg 27 te Maastricht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Maandag 25 april 2022

GTO Tyres B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap GTO Tyres B.V. is gevestigd op Punterweg 8 te Maastricht en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in banden.

Edison Beheer Eindhoven B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Edison Beheer Eindhoven B.V. is gevestigd op Galjoenweg 65 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 13 april 2022

DHK Group B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap DHK Group B.V. is gevestigd op Klipperweg 18A te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

DHK.nl B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap DHK.nl B.V. is gevestigd op Klipperweg 18A te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rodinia B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Rodinia B.V. is gevestigd op Klipperweg 18A te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

Meesters in Bouw en Industrie B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Meesters in Bouw en Industrie B.V. is gevestigd op Schoenerweg 32 te Maastricht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Donderdag 10 maart 2022

SWAGATH Holding B.V.
Opgericht in Februari 2022

De besloten vennootschap SWAGATH Holding B.V. is gevestigd op Punterweg 56 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent