Bedrijven in Wittevrouwenveld

Wil je weten welke bedrijven er in Wittevrouwenveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wittevrouwenveld.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Dewaide Boomzorg
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Dewaide Boomzorg is gevestigd op Stadhoudersstraat 24 te Maastricht en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Faty - Belle
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Faty - Belle is gevestigd op Frankenstraat 107 te Maastricht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

NailsByLoulou
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming NailsByLoulou is gevestigd op Karolingenstraat 22 te Maastricht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Lucreative Ventures B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Lucreative Ventures B.V. is gevestigd op Burg van Oppenstraat 64 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 10 oktober 2023

Stichting Cultuur en Traditie
Opgericht in September 2023

De stichting Stichting Cultuur en Traditie is gevestigd op Aartshertogenstraat 4 te Maastricht en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Kenepa Therapy
Opgericht in September 2023

De onderneming Kenepa Therapy is gevestigd op Burg van Oppenstraat 65B te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Studio Skyone
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Studio Skyone is gevestigd op Burg Wijnandtsstraat 13 te Maastricht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

A.A. Clean
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming A.A. Clean is gevestigd op Koning Clovisstraat 16A te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Realco ASE Groensebos B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Realco ASE Groensebos B.V. is gevestigd op Marathonweg 1 te Maastricht en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Hera Renewables B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Hera Renewables B.V. is gevestigd op Marathonweg 1 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

Fysio van Dijk
Opgericht in September 2023

De onderneming Fysio van Dijk is gevestigd op Karolingenstraat 26 te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Maandag 2 oktober 2023

Khadija Zorg met Liefde
Opgericht in September 2023

De onderneming Khadija Zorg met Liefde is gevestigd op Burg Bauduinstraat 118 te Maastricht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Transit Now By Mugwiza
Opgericht in September 2023

De onderneming Transit Now By Mugwiza is gevestigd op Czaar Peterstraat 53 te Maastricht en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Whizzkid
Opgericht in September 2023

De onderneming Whizzkid is gevestigd op Scharnerweg 18 te Maastricht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Marcel Overhof Makelaardij
Opgericht in September 2023

De onderneming Marcel Overhof Makelaardij is gevestigd op Frankenstraat 66 te Maastricht en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent